REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Georgina l-a "dezgustat" pe Cristiano, iar acum a fost trecută pe "lista neagră"

Georgina l-a "dezgustat" pe Cristiano, iar acum a fost trecută pe "lista neagră"

Valentina CAMARA 18 aprilie 2023 | 10:46 2041

Georgina Rodriguez (29 de ani) l-a însoțit pe Cristiano Ronaldo (38 de ani) la Riyadh, după ce starul portughez a semnat cu Al-Nassr.

Georgina l-a 'dezgustat' pe Cristiano, iar acum a fost trecuta pe 'lista neagra'

Recent, modelul argentinian, care se apropie de "bariera" de 49 de milioane de urmăritori pe Instagram, a postat niște imagini din trecut, cu ea și partenerul său de viață. Presa iberică scrie că fotbalistul "a fost dezgustat de comportamentul" partenerei sale.

Cea care i-a dăruit lui CR7 doi copii și-a atras multe critici după ce a fost lansată a doua parte a documentarului "I am Georgina". Acum, Georgina Rodriguez a fost pusă de canalul TV Spaniol Telecinco pe "lista neagră", scrie presa internațională.

Pe lângă partenera fotbalistului portughez, alte 15 persoane au fost puse pe această celebră listă.

Alessandro Salem, noul director al trustului Mediaset, a ales încă 3 persoane pe care să le pună pe "lista neagră" a postului Telecinco, pe lângă cele 13 existente deja.

Antonio David Flores, Gloria Camila și Barbara Rey sunt printre celebritățile pe care postul TV spaniol le-a interzis.

Acum, "lista neagră" a fost completată de Georgina Rodriguez, Carmen Lomana și Bigote Arrocet și a ajuns la 16 persoane.

Criticile pe care modelul argentinian și le-a atras în ultima vreme par să fie motivul care stă în spatele deciziei celebrului post TV din Spania.

Cristiano Ronaldo are cinci copii: Cristiano Ronaldo Junior, Eva, Matteo, Alana Martina și Bella Esmeralda.

Georgina Rodriguez este mama Alanei Martina și a Bellei Esmeralda, în timp ce Cristiano Ronaldo Junior, Eva și Mateo au mame surogat.

Georgina Rodriguez este una dintre cele mai cunoscute persoane pe Instagram: are aproape 49 de milioane de urmăritori. Partenerul ei, starul lui Al-Nassr, o întrece la acest capitol: este urmărit de peste 577 de milioane de persoane pe celebra rețea socială.
Fața nevăzută a Georginei. Spaniolii au aflat de ce e Cristiano "dezgustat de comportamentul" partenerei sale

Viața Georginei Rodriguez (29 de ani), partenera lui Cristiano Ronaldo (38 de ani), este subiectul unui documentar difuzat pe o platformă de streaming.

Într-unul dintre episoade, partenera starului portughez a recunoscut că este ”dependentă” de cumpărături și că a cheltuit o sumă uriașă la o ieșire în oraș.

Presa din Spania a scris recent că Cristiano Ronaldo "este dezgustat de comportamentul Georginei Rodriguez", iar între cei doi pare să fi apărut o "ruptură".

Jurnaliștii de la Mundo Deportivo scriu azi că modelul argentinian și-a atras noi critici după ultimele episoade apărute din partea a doua a documentarului "I am Georgina".

Mai mulți dintre cei care au urmărit producția au acuzat-o pe partenera lui CR7 de egocentrism și lipsă de modestie.

"Nici măcar cei care o apreciază pe Georgina nu au trecut cu vederea umilințele la care și-a supus prietenele în diferite momente. La un moment dat, Georgina le arată fetelor noua ei geantă Hermes, pe care tocmai a primit-o, și, fără să ezite, le spune 'nu o atingeți cu mâinile, luați-o cu asta' (n.r. ambalajul în care era împăturită).

Și tocmai această lipsă de modestie ar provoca o mare criză în relația ei cu Cristiano Ronaldo. Se pare că fotbalistul este dezamăgit de această schimbare de atitudine a partenerei sale și consideră că aceasta a devenit prea egocentrică de când a devenit celebră.", scrie Mundo Deportivo, potrivit digisport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468