REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.7° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.7° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Georgina Rodriguez, reguli stricte impuse în Arabia Saudită

Georgina Rodriguez, reguli stricte impuse în Arabia Saudită

Valentina CAMARA 3 februarie 2023 | 00:00 601

După ce Cristiano Ronaldo a semnat cu Al-Nassr, de la începutul lunii ianuarie, Georgiana Rodriguez locuiește în Riyadh. În capitala Arabiei Saudite, mama copiilor celebrului fotbalist are impuse câteva reguli stricte. Care sunt acestea și ce sancțiuni riscă dacă nu le respectă.

Georgina Rodriguez, reguli stricte impuse in Arabia Saudita

Începând cu 1 ianuarie, Cristiano Ronaldo a devenit cel mai bine plătit fotbalist al lumii. Acesta a semnat un contract în valoare de 200 milioane de euro cu o echipă din Arabia Saudită. Al-Nassr.

Georgina Rodriguez, reguli stricte impuse în Arabia Saudită

De la începutul lunii ianuarie, Georgina Rodriguez locuiește în Riyadh, după transferul lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr. Aici, iubita celebrului fotbalist trebuie să respecte câteva reguli stricte și momentan se pare că face acest lucru cu succes. Dacă atunci când locuia în Europa, acesta se îmbrăca provocator și obișnuia să poarte diferite ținute sumare, în aparițiile publice pe care le-a avut până în prezent în capitala Arabiei Saudite, Georgina s-a îmbrăcat decent.

În Arabia Saudită, femeile trebuie să poarte o ținută care le acoperă corpul din cap până în picioare, fără să lase părți descoperite. Potrivit presei internaționale, primele sancțiuni pentru femeile venite din afara Arabiei Saudite care nu respectă această cerință sunt amenzi în valoare de 25 de euro și ulterior 50 de euro.

Cristiano Ronaldo e singurul om din lume care a ajuns la jumătate de miliard de urmăritori pe Instagram

Nu mai e un secret pentru nimeni faptul că Ronaldo este unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume. A făcut performanță în sportul care i-a adus succes, iar de curând, starul portughez a devenit primul om din lume care a ajuns la jumătate de miliard de urmăritori pe Instagram. Așadar, fostul atacant de la Manchester United a dat lovitura și în mediul online, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
la banii astia, poate sa poarte si lina.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272