REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.5° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.5° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Gerard Pique a surprins-o pe Shakira! Gestul superb făcut de fotbalistul lui Barcelona

Gerard Pique a surprins-o pe Shakira! Gestul superb făcut de fotbalistul lui Barcelona

Andreea POPA 4 noiembrie 2022 | 00:00 505

Gerard Pique și Shakira au trecut printr-o despărțire plină de turbulențe, după ce s-a aflat că fotbalistul ar fi avut o amantă. Cu toate acestea, fundașul lui Barcelona a făcut recent un gest emoționant.

Gerard Pique, Shakira

Shakira este foarte afectată în ultimul timp de starea de sănătate tot mai precară a tatălui ei. Fostul ei partener de viață, Gerard Pique, nu are sufletul de piatră când vine vorba de bunicul copiilor săi. În vârstă de 35 de ani, fotbalistul a făcut un gest superb!

Fundașul lui FC Barcelona a făcut abstracție de toate agitația din jurul despărțirii sale de frumoasa cântăreață și a mers la spital să-l viziteze pe William Mebarak, tatăl Shakirei. Nidia Ripoll, mama artistei, a confirmat acest episod, se arată în presa spaniolă, conform OkMagazine.

Chiar dacă Gerard Pique și Shakira nu-și mai vorbesc în prezent decât prin intermediul avocaților, fotbalistul se pare că a rămas foarte atașat de părinții vedetei, citează click.ro.

Sportivul l-a vizitat pe William Mebarak la spitalul din Barcelona unde este internat. „Sigur că a venit,” a spus Nidia Ripoll pentru presa iberică. „Încă suntem o familie”, adăugat mama Shakirei.

Din păcate, tatăl vedetei din Columbia a avut un an foarte dificil. Acesta a făcut o formă gravă de COVID, a suferit o căzătură urâtă și a avut câteva intervenții chirurgicale.

foto: Instagram

Părinții Shakirei, William Mebarak Chadid și Nydia del Carmen Ripoll Torrado, se iubesc la fel de mult ca în tinerețe. De altfel, fiica lor a postat o imagine înduioșătoare, de la spital, cu cei doi sărutându-se. „Așa arată iubirea adevărată”, a scris cântăreața în dreptul postării de pe Instagram.

În vară, Gerard Pique și Shakira s-au despărțit după de 10 ani de relație. Faimosul cuplu are doi copii și o avere impresionantă.

Recent, cântăreața a lansat piesă, ”Monotonia”, care a devenit instant un hit. În melodie, Shakira vorbește despre inimi frânte și despărțire. Iar versurile ar putea fi mai mult decât sugestive pentru ce s-a întâmplat între cei doi: „Nu a fost vina ta, a mea nici atât. A fost de vină monotonia.”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272