REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.2° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Gerard Pique i-ar fi plătit operațiile estetice iubitei sale, Clara Chia

Gerard Pique i-ar fi plătit operațiile estetice iubitei sale, Clara Chia

Valentina CAMARA 20 ianuarie 2023 | 00:00 1039

Despărțirea dintre Shakira și Gerard Pique a făcut furori în lume. La aproximativ șase luni de când artista a aflat că este înșelată, în public continuă să se afle detalii despre relația fostului fotbalist cu iubita sa cu mulți ani mai tânără. Așadar, se pare că Pique i-ar fi plătit tinerei de 23 de ani operațiile estetice.

Gerard Pique i-ar fi platit operatiile estetice iubitei sale, Clara Chia

Gerard Pique a stârnit multă revoltă în lume, mai ales în rândul femeilor, după ce a înșelat-o pe Shakira cu o femeie mult mai tânără. Fostul fotbalist a făcut multe lucruri importante pentru iubita lui, iar dincolo de faptul că a dus-o în casa unde a locuit împreună cu Shakira, se pare că i-a plătit și operațiile estetice, pentru a arăta exact așa cum își dorește.

Gerard Pique ar fi plătit pentru operațiile estetice ale iubitei lui

La șase luni de la despărțirea de Shakira, cei doi au revenit în atenția publicului după ce artista a lansat o melodie cu versuri adresate celor doi. În acest context, presa spaniolă a dezvăluit că Gerard Pique a plătit pentru operațiile estetice ale iubitei sale. Clara Chia Marti și-ar fi făcut o ajustare la față, însă nu din banii câștigați de ea.

Conform jurnaliștilor spanioli, este vorba despre o retușare a buzelor, probabil o injectare cu acid hialuronic. Mai mult, se pare că schimbările înainte și după intervenție se pot observa în ultimele fotografii în care apare.

Cum a aflat Shakira că este înșelată cu Clara

Modul în care Shakira a aflat că este înșelată de iubitul ei a făcut înconjurul lumii. Se pare că cel care l-a dat de gol pe fostul fotbalist a fost un borcan de gem din frigider, din care se vedea vizibil că cineva a mâncat. Știind că iubitul ei este la dietă, iar copiii ei nu mănâncă gem, artistei i-a fost ușor să tragă concluzia tristă.

Apoi, după mai multe investigații în acest sens, Shakira a aflat că în viața lui Pique este o altă femeie, fapt care a declanșat un adevărat ”război” între ea și cei doi, dovadă fiind și ultima melodie lansată, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272