REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Gerard Pique, ironizat de Shakira în melodia lansată de curând

Gerard Pique, ironizat de Shakira în melodia lansată de curând

Valentina CAMARA 14 ianuarie 2023 | 00:00 451

După ce s-au despărțit cu mare scandal, căci nu au reușit să ajungă la o decizie în privința celor doi copii, Shakira i-a făcut o „surpriză” lui Gerard Pique. Cunoscută pentru melodiile cu un mesaj puternic, artista s-a folosit de talentul său, pentru a-l pune într-o lună nefavorabilă pe fostul partener. Nici față de actuala iubită a acestuia nu „a avut milă”, căci și ea a fost umilită.

Despărțirea dintre Shakira și Gerard Pique a șocat o lume întreagă, mai ales că formau unul dintre cele mai îndrăgite cupluri și părea că au relația perfectă. După ce s-au tot contrazis în privința domiciliului celor doi copii, au ajuns la o înțelegere.

Cu toate acestea, se pare că Shakira nu l-a iertat pe Gerard Pique pentru ce i-a făcut, așa că a lansat o melodie în care versurile fac referire la fostul partener și la iubita acestuia, Clara Chia.

Artista și-a lăsat orgoliul să „își facă de cap”, după ce a fost înșelată, iar fostul partener și-a asumat, într-un final, relația cu Clara Chiar. Shakira a lansat în urmă cu o zi o melodie, care pare că surprinde cel mai bine „răzbunarea” artistei.

Versurile melodiei fac referire la dezamăgirea provocată de relația cu Geard Pique, moment în care nu a ezitat să spună că relația cu actuala iubită i-a scăzut din popularitate.

„Îmi pare rău, am luat alt avion / Nu mă mai întorc aici, nu vreau altă dezamăgire / Te dădeai mare campion / Dar când am avut nevoie de tine, mi-ai arătat cea mai proastă versiune”, sunt câteva dintre versurile piesei.

Aluziile nu s-au oprit aici, pentru că nici actuala iubită a lui Gerard Pique nu a scăpat de ironiile artistei. Shakira nu a avut milă de Clara Chia, pentru că în piesă, cântăreața face referire și la statutul actualei partenere, care, pentru ceva timp, a fost amantă.

„Îmi pare rău, dragă, ar fi trebuit să dau afară pisca (n.r. cu referire la Gerard Pique), în urmă cu multă vreme / O lupoaică așa ca mine nu e pentru amatori. O lupoaică așa ca mine nu este pentru tipi ca tine”, sunt câteva dintre versurile piesei, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108