REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
12.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Gerard Pique, prima reacție după ce a fost ironizat de Shakira în melodia lansată de curând

Gerard Pique, prima reacție după ce a fost ironizat de Shakira în melodia lansată de curând

Valentina CAMARA 16 ianuarie 2023 | 00:00 373

Gerard Pique a reacționat după ce a fost ironizat de Shakira în piesa pe care artista a lansat-o de curând. Ce mesaj a transmis fotbalistul. Sportivul a părăsit-o pe cântăreață pentru o tânără în vârstă de 22 de ani. Vedeta nu s-a putut abține și l-a „atacat” pe fostul ei partener în melodia care a ajuns să strângă 90 de milioane de vizualizări chiar din primele două zile de la lansare.

Shakira și Gerard Pique

Shakira, una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe din întreaga lume, a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Gerard Pique, iar fanii au rămas șocați atunci când au aflat că s-au separat. Fotbalistul își vede în continuare de viață alături de tânăra cu care se iubește, însă artista nu a trecut prin cele mai frumoase momente.

Cum îi dă Gerard Pique replica Shakirei

În noua piesă lansată, Shakira a avut câteva replici dure pentru fostul ei partener. Cântăreața nu s-a mai putut abține și a transmis prin versuri tot ce crede după ce a fost înșelată. Artista l-a ironizat pe Gerard Pique, ținând să precizeze chiar în refrenul melodiei că este peste nivelul lui, iar din acest motiv a rămas sportivul cu „cineva ca el”.

S-au iubit mai bine de 10 ani, însă după atâta vreme Shakira s-a „trezit” că Gerard Pique are pe altcineva. În piesă, cântăreața spune că sportivul a dat un ceas de firmă foarte scump, care s-ar referi la ea, pe un altul care nu valorează la fel de mult. Fotbalistul nu s-a mai abținut și a reacționat.

„Valorez cât două femei de 22 de ani. Ai schimbat un ... (n.r. o mașină de lux) pentru un ... (n.r. o altă mașină). Ai schimbat un ... (n.r. un ceas de lux) pentru un ... (n.r. un ceas mai ieftin)”, se arată în noua piesă a Shakirei.

Ce a spus fotbalistul

Gerard Pique a reacționat în cadrul unui eveniment de promovare. Sportivul i-a dat o replică Shakirei, spunând că acest ceas care nu valorează la fel de mult este pe viață pentru el. Fotbalistul a fost sponsorizat chiar de firma respectivă.

„Sunt serios. Ceasul ... (n.r. cel care este mai ieftin) este pe viaţă”, a răspuns Gerard Pique.

Shakira și Gerard Pique păreau că trăiesc o poveste de iubire ca-n filme, însă iată că lucrurile nu erau atât de roz în viața lor de cuplu pe cum se credea, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212