REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° ConstanÈ›a Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
14.4° ConstanÈ›a Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Gerea, reacţie după demisia de la Peştera şi mesaj pentru Vrabie: 'Era un grupuleţ de oameni cu zero implicare în partid, e un lucru bun că au plecat singuri'

Gerea, reacţie după demisia de la Peştera şi mesaj pentru Vrabie: 'Era un grupuleţ de oameni cu zero implicare în partid, e un lucru bun că au plecat singuri'

Replica API 13 februarie 2018 | 03:10 396

Preşedintele interimar al ALDE Constanţa, deputatul Andrei Gerea, reacţionează după comunicatul "aşa-zisei demisii în bloc a organizaţiei de partid din comuna Peştera". Gerea apreciază că acest comunicat a fost "croit" de fostul primar al comunei, actualul edil din Medgidia, Valentin Vrabie, care a demisionat din ALDE. "Nu a fost transmis comunicatul imediat după demisia măriei-sale Vrabie, pentru că a dorit să mai lungească un pic scandalul, să nu uite lumea de el", a opinat Gerea.

"Este demisia unui grupuleţ de oameni. Acolo aveam maxim 10 membri, de fapt oameni aduşi de Vrabie, şi care nu au activat niciodată. Era ca şi cum nu avem organizaţie la Peştera - asta e realitatea. Probabil că acum au dorit să-şi dedice timpul exclusiv lui Vrabie să fie nu solidari, ci 'solitari' cu el", a comentat, ironic, Gerea. "Ca implicare politică, au fost zero în partid şi e un lucru bun că au demisionat ei, ne-au scutit de birocraţia hârtiilor de excludere şi aşa mai departe", a mai declarat Gerea.

Iată de la ce a pornit reacţia lui Gerea:

https://www.replicaonline.ro/demisie-in-bloc-la-alde-pestera-sunt-solidari-cu-vrabie-345494/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asta inseamna vrabie,nu a facut nimic nici in partid,nici in Medgidia.Un incompetent si un impotent politic si administrativ.Un alcoolic si un afemeiat.Punct.
2
0
Pt o cacareaza de partid ca alde si pt un sefut ca gerila ,10 membri demisionari inseamna cam 40%,daca nu mai mult.Membrii alde puliceanu de la Cta ,cred ca-i poti numara pe destele de la maini si picioare,maini si picioare nespalate.
1
1
Zero la suta? Asta reprezentam pentru marele partid alde gerea, alde tariceanu?Zero barat o sa fiti voi la europarlamentare si parlamentare! alde isi jigneste electoratul si-si umileste membrii! Rusine sa-ti fie gerea, rusine tariceanu, cat de mici o sa ramaneti!
8
2
Cu 30% scor la parlamentare in comuna, acesti oameni reprezinta zero la suta??? In acest partid sunt buni oameni precum Caciu care a castigat 1% la Techirghiol??? Mi-e scarba de voi!!!
11
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108