REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
20.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Germanul Lorius Karius şi-a reziliat contractul cu Beşiktaş Istanbul, în urma unei dispute privind salariile neplătite

Germanul Lorius Karius şi-a reziliat contractul cu Beşiktaş Istanbul, în urma unei dispute privind salariile neplătite

Replica API 5 mai 2020 | 00:00 808

Loris Karius, portarul echipei de fotbal Beşiktaş Istanbul, a anunţat că a pus capăt contractului cu gruparea turcă unde evolua sub formă de împrumut de la Liverpool, în urma unei dispute privind salariile neplătite, scrie Reuters.

Liverpool l-a împrumutat pe germanul Karius la Beşiktaş pe o perioadă de doi ani, începând din 2018, după ce pe Anfield Road a fost adus brazilianul Alisson.

Karius, care a fost criticat pentru două goluri încasate de ''cormorani'' în finala Ligii Campionilor pierdută în faţa lui Real Madrid în 2018, a reclamat la UEFA conducerea clubului Beşiktaş, în 2019, acuzând-o că nu i-a plătit mai multe luni.

"Astăzi mi-am reziliat contractul cu Beşiktaş. Îmi pare rău că se încheie aşa, dar eu am încercat să fac totul pentru a rezolva situaţia fără a crea alte probleme. Am fost foarte răbdător luni întregi şi am discutat de multe ori cu conducerea clubului. Din păcate, situaţia nu s-a rezolvat, ba mai mult, mi s-a redus şi din salariu'', a declarat Karius.

Portarul, în vârstă de 26 de ani, va reveni acum la Liverpool.

În luna martie, Loris Karius estima că prietena lui "ar fi mai în siguranţă în Turcia decât în Germania" în condiţiile pandemiei de coronanavirus, el cerându-i acesteia să i se alăture în Turcia. "Mă simt în siguranţă în Turcia, vreau s-o aduc aici pe Sophia, cred că ar fi mai în siguranţă aici decât în Germania", spunea Karius.

Super Lig a fost printre ultimele campionate care au fost suspendate din cauza pandemiei de coronavirus, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212