REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Gest neobişnuit făcut de Ecaterina Andronescu, în faţa a mii de studenţi: Ministrul Educaţiei a mototolit două bancnote

Gest neobişnuit făcut de Ecaterina Andronescu, în faţa a mii de studenţi: Ministrul Educaţiei a mototolit două bancnote

Replica API 8 iulie 2019 | 01:50 587

Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a participat sâmbătă la festivitatea de absolvire a promoției ,,Petrache Poenaru” a Universității Politehnica. Aceasta a mototolit două bancnote, pentru a le exemplifica tinerilor că valoare lor rămâne neatinsă, chiar dacă pot fi călcați în picioare, transmite Mediafax.

,,Se cuvine ca astăzi, promoția pe care o reprezentați să îi poarte numele (Petrache Poenaru – n.r.) și să fiți mândri de acest nume. (...) Dragi ingineri tineri, sigur, terminați o școală de care nu aveți cum să nu fiți mândri. (...) Sunteți, ați fost studenți ai Universității Politehnica din București. Fără îndoială, una din cele mai bune universități pe care le are nu numai România, ci și această parte de lume. E o școală care v-a dat valoare”, a declarat Ecaterina Andronescu în fața absolvenților.

Ministrul Educației a continuat printr-o demonstrație în fața celor peste 3.000 de absolvenți de Politehnică.

”Și, dacă vorbim de valoare, dați-mi voie să fac aici, în fața voastră o încercare. Îmi cer scuze celor care știu ceea ce vreau eu să fac acum. Am în mâinile mele două bancnote, una este de 100 de lei, alta este de 10 lei și vreau să vă întreb dacă le vreți. Le vreți? OK. Atunci, o să le mototolesc și o să vă întreb dacă le mai vreți”, a mai adăugat aceasta.

Tinerii i-au răspuns în cor că nu renunță la bancnote și le vor în continuare, chiar dacă sunt mototolite.

,,Putem să mergem mai departe și anume să le aruncăm pe jos și să le călcăm în picioare. Le mai vreți? Da, filosofia acestei experiențe este cât se poate de clară, le vreți și mototolite, le vreți și călcate în picioare, pentru că au valoare. Mesajul meu este următorul: dacă în viață, pentru că viața are și urcușuri și coborâșuri, dacă se mai întâmplă să fiți mototoliți sau uneori călcați în picioare nu vă pierdeți cumpătul, pentru că aveți valoare și vă respectăm și vă prețuim pentru valoarea pe care o aveți. Și această valoare v-a fost crescută în școala pe care astăzi o terminați”, a precizat Ecaterina Andronescu.

Sâmbătă, în pavilionul central de la Romexpo, peste 3.000 de absolvenți ai Universității Politehnica din București au participat la festivitatea de absolvire a promoției anului 2019, denumită ,,Petrache Poenaru”. La eveniment au fost prezenți ministrul Educației, Ecaterina Adronescu, rectorul Universității, Mihnea Costoiu și oficialități străine.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de ce nu amototolit si o moneda de un ban atata fiind valoarea abramburicii
1
1
de sub mine , s-o pupati in cur , analfabetilor !
3
4
Mamaie ai dat in mintea copiilor! Sa ai grije sa-ti cumperii pampersii XXL ca e musai la cum arati! Nu mai bine il ei mata de mana si pe fosila de melescanu si va duceti singurei la Antipa! catinel catinel...
5
2
Cine sa te asculte pe tine Androneasco dupa ce la-ai aparat cu toata puterea pe don dottore Ponta cu toate ca erau dovezi ca a copiat in stil mare teza lui de doctorat sub coordonarea profesorului Adrian Nastase.
8
2
Un gest neobisnuit al acestei panarame ar fi sa gandeasca!!!
8
2
Du-te bre mamaie si stai in pensie, acasa, mai mergi pe la garsoniera de la Bellu, mai da o matura, scutura presurile alea ca acum vine aia cu coasa si te gaseste in deranj! Si tu si fosila aia de la externe, melescanu, ingrijiti-va de colive si parastase, lasati oamenii tineri si impovarati cu atatea griji sa-si croiasca singuri soarta si viitorul! Voi ati apus de mult...
12
3
Le-a zis bine, patronii va vor calca in picioare,dar de fapt ei nu pot fi numiti asa, ci hoti si evazionisti, care nu respecta legile, cu profit ca in UE sau mai mare, dar care o sa va dea salariu de femeie de serviciu, pt a strange ei averi pt 15 generatii dupa ei. Au bani bagati in case pe la munte si mare,au masini straine,bani pusi in paradisuri fiscale, excursii in insule exotice,copiii le invata in strainatate, sunt in rev.Top 500 dar va vor spune ca se dau multi bani pe constributiile de la stat,asa ca sa va multumiti cu salariu de femeie serviciu.Veti pleca in strainatate pe 1600euro.
10
2
Teoria ca teoria, dar practica ne omoara!
6
0
Interesanta explicatia. Bravo, Abramburica!
1
4
Poate au absolvit un ciclu de invatamant, nu au terminat o scoala! Cu asta s-au ocupat constructorii , dar cum
4
0
o mare idioata mai bine mi-i dadea mie
3
0
Din istoria educatiei din romania,
5
1
De astea sunt atitea GUNOAIE? Gunoaie pe strada, in politica, instatul paralel,subteran, jandarmerie. Sa vina inteligenta artificiala sa faca curat dupa niste LEPRE.
11
1
Faza cu bancnotele e veche,plagiata de pe net!
17
2
Katy Andronescu are o mare experienta. A fost mototolita si muita de Liviu Dragnea vreo 4- 5 ani.
15
1
adica vrea sa zica ca daca pesedeul va calca-n picioare, voi sa va tineti gura si sa luati, nu sa dati muie pesedeilor !!! Exemplul arata si ce inteligenta e analfabeta !!! Muie cu cacat !!!
15
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272