REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Gheorghe CARAMAN își supraetajează RESTAURANTUL din MAMAIA! Video

Gheorghe CARAMAN își supraetajează RESTAURANTUL din MAMAIA! Video

Replica API 18 ianuarie 2022 | 00:34 4171

Afaceriștii Gheorghe Caraman și Zoe Carabaș vor să-și transforme restaurantul din zona Butoaie, din Mamaia, într-un imobil cu 3 etaje. În acest sens a fost elaborat un Plan Urbanistic de Detaliu pentru reglementarea urbanistică a terenului.

Restaurant Estival Mamaia

Afaceriștii constănțeni Gheorghe Caraman și Zoe Carabaș fac demersuri pentru a-și transforma localul pe care îl dețin în Mamaia, într-un imobil cu 3 etaje. În acest sens, cei doi administratori ai firmei Carzo Estival S.R.L. au elaborat un Plan Urbanistic de Detaliu pentru reglementarea construirii pe parcela cu numărul cadastral 227173 pe amplasamentul restaurantului Estival. Obiectul PUD-ului îl constituie stabilirea modului de a amplasa pe terenul menţionat a unor locuinţe, prin supraetajarea construcţiei existente sau prin desfiinţarea acesteia şi construirea unui imobil nou. Regimul de înălţime maxim propus este P+3E.

Restaurant Estival Mamaia

Planul Urbanistic de Detaliu, necesar pentru reglementarea urbanistică a terenului

Construirea pe parcelă este condiţionată de elaborarea unui P.U.D. în scopul studierii construirii în cadrul unui proiect unitar. Documentaţia asigură condiţiile de amplasare, dimensionare, conformare şi servire edilitară a obiectivului pe parcelă, în corelare cu funcţiunea predominantă şi vecinătăţile imediate. Acestea sunt constituite din întreg restaurantul Estival, amplasat pe un teren dezmembrat în prezent în patru parcele. Scopul PUD-ului realizat este de a pune la dispoziţia autorităţilor publice locale, reguli de amplasare a obiectivului pe terenul identificat, utilizarea raţională a acestuia, corelarea intereselor generale cu cele particulare ale iniţiatorului în valorificarea terenului, facilitarea elaborării proiectelor ulterioare de investiţii.

Video:

Ce se poate construi

Aici, conform Planului Urbanistic de Detaliu, se admit funcţiuni de turism, apartamente de vacanţă; locuințe permanente individuale și colective; funcțiuni pentru alimentație publică, funcțiuni de comerț; funcțiuni sportive, funcțiuni de agrement, loisir; funcțiuni de cultură; servicii; funcțiuni de sănătate.

Date despre societatea Carzo Estival SRL

Societatea Carzo Estival SRL a fost înființată în anul 2000 și are sediul social în stațiunea Mamaia. Administratori în cadrul firmei sunt Gheorghe Caraman și Zoe Carabaș.

Zoe Carabaș și Gheorghe Caraman

În anul fiscal 2020, societatea a raportat o cifră de afaceri de 856.893 lei, un profit net de – 203.778 lei, datorii de 596.967 lei și un număr mediu de 11 angajați.

Sursa foto: Captură listafirme.ro

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614