REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Gheorghe Hagi, despre Becali: Nu știe să piardă!

Gheorghe Hagi, despre Becali: Nu știe să piardă!

Replica API 17 mai 2022 | 02:29 1311

Gheorghe Hagi a reacționat la declarațiile făcute de Gigi Becali, care a rememorat și episodul petrecut în 2013, când Viitorul lui Gică Hagi era la retrogradare, dar s-a salvat după ce s-a impus în Ghencea, în meciul cu Steaua, cu 5-2.

”Doresc să clarific public, încă o dată, așa cum am făcut-o și în alte rânduri, că între mine și Gigi Becali sau între reprezentanții celor două cluburi NU A EXISTAT NICIODATĂ și vă asigur că NU VA EXISTA nici în viitor, absolut nicio discuție care să afecteze integritatea competiției! Gigi Becali a demonstrat, încă o dată, că nu știe să piardă. În sport mereu este un învingător și un învins, iar pentru mine lucrurile sunt foarte clare, toate meciurile trebuie câștigate numai pe teren. În rest, tot ce s-a scris și s-a vorbit despre acest subiect sunt NUMAI speculații!”, a spus Gheorghe Hagi.

Iată ce a spus Gigi Becali, potrivit digisport.ro:

”Dacă finul meu (n.r. Florentin Pandele), care cred că mă iubește, și eu îl iubesc pe finul meu...Când a fost vorba de interes, el a făcut împotriva mea. Am spus că mă iubește! Nu vezi? Că ei fac și împotriva dragostei.

Când retrograda Farul, în 2013, eu i-am spus lui Reghe că asta e echipa. Reghe făcea figuri, că-și dă demisia, că nu știu ce. I-am zis 'Dă-ți demisia acum!' Reghe zicea că el nu face așa ceva. Ce vorbești, mă? Dacă eu am posibilitatea să-l ajut pe nașul meu, cum să nu-l ajut pe nașul meu? Am băgat copiii și au câștigat cu 5-1 (n.r. Viitorul s-a impus cu 5-2). Eu îl ajut pe nașul meu, dacă am posibilitatea. El Reghe zicea 'Nu fac așa ceva!'. A, nu faci, atunci dă-ți demisia. Faci schimbările pe care le zic eu, dacă nu conduce nașul. Dacă nu-l ajut pe nașul meu, înseamnă că sunt criminal! Cum să nu ajut, dacă nu am niciun interes? I-am spus lui MM, el să dea echipa, nu antrenorul. El (n.r. Florentin Pandele) a plecat în Grecia. Are nevoie nașul meu? Nu mai plec în Grecia! Noi avem nevoie să jucăm în Cupă, nu că-l ascult pe nașul.", a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ii baga cu botul in propriile cacareze. Bine el a si spus inainte de meciul cu Viitura din 2013 ca "face omenie cu ei"
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614