REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Gheorghe Hagi: Farul m-a format pe mine și a dat cel mai bun jucător Video

Gheorghe Hagi: Farul m-a format pe mine și a dat cel mai bun jucător Video

Replica API 27 mai 2022 | 23:01 1590

Gheorghe Hagi, antrenorul echipei Farul Constanța, a acordat un interviu în care a vorbit despre realizările clubului de până acum, despre Academia de Fotbal Gheorghe Hagi, despre viitorul stadion dar și despre decizia TAS de a nu permite clubului să joace în cupele europene. Hagi s-a declarat mulțumit de îndeplinirea obiectivelor din acest sezon, și a mulțumit suporterilor pentru sprijin.

”Cred că suntem cu totii bucuroși că în momentul de față există un singur club în judetul Constanta, brandul Farul care trebuie dus la cel mai inalt nivel de performanță. Cred că a fost un an pozitiv, suntem doar la început mai avem de muncit. Echipa trebuie să crească de la an la an și să ajungă cea mai bună din România. Orice club mare iși are baza făcută pe o academie foarte bună. Noi avem o academie foarte bună care furnizeaza jucători pentru echipa națională. Obiectivul nostru e să scoatem jucători buni, jucători care pot juca la națională și în liga naționala. Strategia care te poate duce la succes are nevoie de timp. Toată lumea trebuie să fie alături de aceasta echipă. Orice echipă mare trebuie să aibă suporteri, care să susțină, să fie lângă echipă. Știrea că nu putem juca în cupele europene ne-a luat prin surprindere, noi am făcut tot ce trebuia făcut în legătură cu actele. Mergem la TAS, sperăm că o să ne dea dreptate și o sa câștigăm. Primul nostru obiectiv a fost să aducem puncte si să ajungem acolo sus. Noi trebuie să strângem un buget cât mai mare, și pentru Academie și pentru echipă. În legătură cu stadionul suntem în discutii avansate aici pe plan local, si sperăm să începem construirea acestui stadion și să îl finalizăm până în 2024.” a declarat Gheorghe Hagi.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tarani basiti ce aruncati cu noroi, aveti parte de fotbalul pe care il meritati, spor la vizionat alte campionate din Europa
0
0
ala de stadion finalizat.Domnu regele ai gresit cand te-ai imbarligat cu banii publici si primaria republicii mazare
0
0
Laudarosule! Regele cipanilor iar face valuri. Ai pierdut pe toate planurile: " safie bine sa nu fie rau... ha, ha....
1
0
Ce inseamna , stimata redactie, caractere nepermise? Cand nu va convine ce se scrie, nu publicati?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108