REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Gheorghe Piperea îi îndeamnă pe români să nu se autorecenzeze: Completați rubricile care nu vă fură datele personale!

Gheorghe Piperea îi îndeamnă pe români să nu se autorecenzeze: Completați rubricile care nu vă fură datele personale!

Replica API 16 mai 2022 | 00:17 7087

Avocatul Gheorghe Piperea îi îndeamnă românii să nu se autorecenzeze, fiind de părere că, în acest caz, autoritățile intră în posesia datelor noastre care pot fi furnizate apoi mai departe, pe internet.

Piperea spune că, pentru a evita primirea unei amenzi, este bine să primim acasă recenzorul și să răspundem la întrebările adresate față în față.

"Încerc să răspund aici zecilor de mesaje în privat și sutelor de comentarii pe pagină referitoare la recensământ. Nu sunt un expert în domeniu, deci nu vă pot da răspunsuri/soluții detaliate", a spus Piperea.

"Am observat, totuși, trei lucruri la acest recensământ":

- este reglementat prin oug, iar acele oug care se insinuează în domeniul drepturilor și libertăților sunt neconstituționale în întregime; în caz că sunteți amendați în baza acestei oug faceți plângere contravențională și încercați să duceți procesul la CCR;

- este, în prima fază, digital, punându-vă în postura de a vă auto-recenza; dacă o faceți, vă donați datele cu caracter personal, informațiile referitoare la proprietate și “știrile” despre relații personale și starea de sănătate/boală, statului, băncilor, companiilor farma și IT; toată persoana voastră, tot patrimoniul vostru, devin informatizate, după care ei vă vor ști mai bine decât vă știți voi înșivă; controlul și chiar anularea voastră ca persoană cu drepturi și libertăți vor fi jocuri de copii; eu nu mă voi auto-recenza;

Gh. Piperea: ”Așteptați recenzorul, puneți-l la treabă, că de aia e plătit din bani publici”

- amenda nu se aplică pentru refuzul auto-recenzării digitale, ci pentru refuzul recenzării; așteptați recenzorul, puneți-l la treabă, că de aia e plătit din bani publici, și completați doar acele rubrici care nu vă fură date și informații cu caracter personal; orice amendă, după aceea, e ilegală.

Succes și hai Liberare!", a scris avocatul Gheorghe Piperea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toti prostii comenteaza pe aici dar legea nu o cunosc.idiotilor
1
0
Ce ne mai place sa hulim oamenii!Omul ne- a dat un sfat,asta nu inseamna ca trebuie sa tinem cont de el.Fiecare este stapan pe el si pe deciziile sale.
0
0
ba piperea,cind ai bani din salariu,nu din furaciuni ca tine,si nu esti bugetar,te doare la basca cine te inregistreaza.cind furi,te uiti in spate
0
0
ce au sarit hauristiisa il apere pe avocatul a**a mediocru .are dreptate George numai sa nu ajungi la mina lor .
1
0
Doamne, feriti va de acesti oameni cat puteti. Numai daca nu aveti incotro apelati la ei. Nu puteti sa va inchipuiti in ce intrati. Sa nu ziceti ca nu ati stiut. Sacaly pt care conteaza doar money si fac orice pt ei.
0
0
Ac avocatel,cum spui tu,are curajul sa vorbeasca public,pe net.Tu si altii doar taceti de vreo 3ani,dati in cap cand altul nu e ca voi sau cand va reclama si actionati injun_hiind pe la spate oamenii.
0
0
Ba voi sunteti p*****? Pai toate institutiile statului au datele noastre! Ai cumparat sau vandut o masina o casa, automat s-au colectat date! Si cate si mai cate!
0
0
Abia acum ne spui asta, la final? De ce nu ai zis de la inceputul autorecenzarii!
0
0
avocatul doar va pune in garda. fiecare face cum il duce mintea. dupa comentarii...din nou OILE..ca la intepari. sa nu plangeti mai tarziu , penteru ca tot ce declarati e pe proprie raspundere, auto - recenzare, ca la vaxxxi..semneaza ca te intepi...OILE TREZITI VA
3
1
acest avocatel este contra la orice numai sa-si faca reclama .De ce oare nu isi vede de divorturi si partaje si se baga in alte chestii .Si sunt destui analfabeti care pun botul la kkt-urile lui .
1
0
Ne platesti tu amenzile??
1
0
Sictirsicirsictir
0
0
Piperea te-ngroapa-n bani!
0
0
ba voi sunteti mereu impotriva la absolut tot. asa mai apareti si voi.ai numai 5g uri in cap si microcipuri.Dar in romania multi prosti,deci aveti publicul vostru
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108