REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Gheorghiță îi ceartă pe românii care nu se vaccinează după ce marți au fost 11.000 de infectări

Gheorghiță îi ceartă pe românii care nu se vaccinează după ce marți au fost 11.000 de infectări

Replica API 30 septembrie 2021 | 00:07 1636

Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă, consideră că nu trebuie să ne obişnuim să trăim în aceste condiţii de pandemie, cu spitalele asaltate zilnic de pacienţi bolnavi, cu secţii de Terapie Intensivă pline şi cu oameni care îşi pierd viaţa în fiecare zi.

Gheorghiţă a declarat, miercuri, că este o situaţie de neacceptat să avem peste 11.000 de cazuri de COVID pe zi în condiţiile în care există vaccin.

“Este momentul să conştientizăm realitatea cu care astăzi ne confruntăm. Am avut ieri peste 11.000 de cazuri confirmate, peste 200 de decese din cauza COVID-19. Cred că este o situaţie de neacceptat în momentul de faţă în condiţiile în care avem la dispoziţie soluţia prin care putem să reducem consecinţele negative ale acestei pandemii şi anume pierderea de vieţi omeneşti. Este cât se poate de evident rolul benefic al vaccinului împotriva COVID-19, vaccinarea reduce substanţial riscul de deces, reduce riscul de a face o formă gravă de boală, reduce riscul de transmitere chiar dacă acest risc nu este redus la maxim”, a afirmat Gheorghiţă.

El a precizat că nu trebuie să ne obişnuim să trăim cu acest virus şi că trebuie să facem cu toţii un efort pentru a controla această pandemie.

“Se vorbeşte tot mai mult de faptul că trebuie să ne obişnuim să trăim cu acest virus. Aş putea să spun că în niciun caz nu trebuie să ne obişnuim să trăim în aceste condiţii de pandemie, zilnic, cu spitale asaltate de pacienţi bolnavi, de secţii de terapie intensivă pline şi de oameni care în fiecare zi îşi pierd viaţa din cauza acestei maladii. Trebuie să facem cu toţii un efort pentru a reuşi să controlăm această pandemie şi singura soluţie prin care noi putem să facem acest lucru este prin vaccinare”, a explicat coordonatorul campaniei de vaccinare, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce facem frate cu astia?Sunt din ce in ce mai cu tupeu si forteaza minciuna la maxim legati direct proportional cu ce se intampla in USA si Election Fraud, incep arestari mici ca sa ciripeasca nume mari !Sunt toti legati in serie ca instalatia de brad!Domino effect dar sa cada prima piesa mai mare,nu mai e mult
2
0
Asta, baciu , arafat , rare bogdan, si iohanis isi rup toti cwrw.vedeti ca aduc numai gayuti pe langa ei si in toata filiala pnl din tara, mai ales la constanta.uitativa bine la barbatii din pnl care au ajuns in functii de conducere sa vedeti ca sunt GAY
2
0
de ce ascundeti tratamentul cu anticorpi monoclonali ? Il tineti doar pt voi si medicii din spitale . Si obligati lumea la vaxx. Nu mai tine. Exista tratament dar nu il dati oamenilor. Se stie . Dati medicamentul oamenilor criminalilor !!!
5
0
popo soogi poola
4
0
Pentru cei care nu se vaccineaza avem Gropadol si Lopadol in cantitati suficiente!
0
8
Vezi ca vine Nurenberg 2
11
0
mie mi-e dor de o raceala sa stau in casa sub plapuma sa beau ceai si sa ma uit la tv.sa-mi bag p..a ca astia ne-au lucrat si la creier!o fi covid?si stai in casa si te ascunzi!nu e de bine!
8
2
Bulanii fac exces de zel mereu,vor sa fie mai cu motz cand ei sunt cu cepul de la butoi,vezi Ara hat ,Gheorghina asta si alti Leonarzi Mironi combinati cu Fuego.Ar trebui analiza psihologica si teste multe pana sa le dam functie in stat unor bulani care au numai perversuni sexuale si depravare in cap la orice nivel si in orice mediu.
13
0
Gayutule ce fave baciu?
13
0
Prietene Vasilica, azi am primit mesaj de la DSP ca rezultatului testului meu PCR din 28 Sept 2021 este POZITIV. Ghici ce, eu NU am facut niciun test PCR. Am sunat la DSP si nu a raspuns nimeni, deci nu pot face nicio plangere in sensul asta iar rezultatul meu POZITIV va fi pus la numaratoare. Daca sunt alte sute sau chiar mii de oameni in tara in aceeasi situatie? Hai sic tir cu mizeria asta, masluiti numarul fara nicio rusine pe lumea asta, jigo dii ordi nare ce sunteti.
28
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272