REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.7° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.7° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Gianina Corondan şi Cassa Loco, prezentatorii Festivalului Mamaia 2011

Gianina Corondan şi Cassa Loco, prezentatorii Festivalului Mamaia 2011

Replica API 25 august 2011 | 00:00 227

Cea de-a 41-a ediţie a Festivalului Naţional de Muzică Uşoară Mamaia se va desfăşura în perioada 25-28 august la Teatrul de Vară Soveja. Show-ul îi va avea prezentatori pe Geanina Corondan şi cei de la Cassa Loco. Artiştii vor fi acompaniaţi de o orchestră formată din 44 de persoane.

Artiştii vor evolua pe trei secţiuni, Interpretare, Creaţie şi Rock, dedicată lui Teo Peter. Ei vor fi jurizaţi de Mădălin Voicu (preşedinte), Viorel Gavrilă, Berti Barbera, Titus Andrei, Gabriela Scraba, Cristi Minculescu, Mihai Pocorschi, Andrei Tudor, Corina Chiriac, Andrei Partoş, Adrian Ordean, Mircea Drăgan şi Cristian Zgabercea. Pe parcursul celor patru seri de concurs, soliştii vor susţine mai multe recitaluri. Primul va avea loc în data de 25 august şi va fi dedicat memoriei lui Cornel Fugaru, în cadrul căruia îşi vor face apariţia pe scenă Lucia Dumitrescu, Monica Anghel, Aurelian Temişan, Gabriel Cotabiţă, Nico, Adrian Enache, Marcel Pavel, Mirela Fugaru, Vlad Fugaru. Vineri, 26 august, după cele două secţiuni urmează recitalul celor de la Iris, iar sâmbătă, 27 august, trupa Cargo. Preşedintele juriului, Mădălin Voicu, a declarat că anul acesta spectatorii vor avea parte de multe surprize. "Văzându-i pe cei care s-au prezentat la preselecţie, mi-am dat seama că sunt foarte bine pregătiţi. Nu toţi tinerii care-şi imaginează că pot concura undeva sunt damblagii. Unii sunt chiar serioşi şi au un comportament care mă încurajează şi-mi dau de gândit că generaţiile care vor urma vor avea şi părţi bune", a precizat el. Voicu a mai spus că în condiţiile în care ne aflăn încă într-un moment dificil economic, au apelat la sprijinul din partea Ministerului Turismului. "Am fost susţinuţi de minister, ceea ce denotă că încă mai există oameni cu suflet", a arătat el. Voicu a mai spus că foarte multe persoane cred că festivalul este "naftanalizat", ceea ce este total greşit. "Spre exemplu, anul acesta, rockul aduce o dinamică nouă în festival. Vreau ca acest festival să devină cât mai modern şi atractiv", a arătat el. La final, centralizarea rezultatelor se va face de către organizatori. Ca şi în anii trecuţi, ocupanţii locului I la ambele secţiuni vor lua 1.500 euro, locul II- 1.000 euro, locul III- 500 euro. Trofeul Mamaia 2011 va fi decernat de Consiliul Judeţean Constanţa. la fel şi premiul I in memoriam Teo Peter. Marele trofeu va consta Skoda Fabia în valoare de aproape 9.000 de euro.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272