REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Gianluca Vacchi de Moldova, Mario Fresh și Alexia Eram, la plajă cu familia în Mamaia!

Gianluca Vacchi de Moldova, Mario Fresh și Alexia Eram, la plajă cu familia în Mamaia!

Replica API 7 iulie 2022 | 23:29 10662

“Gianluca Vacchi” de Moldova, Mihai Gălățeanu, nimeni altul decât tatăl lui Mario Fresh, actualul iubit al Alexei Eram. Asemănarea dintre viitorul cuscru al Andreei Esca și milionarul italian este cu adevărat izbitoare, iar imaginile realizate de paparazzi, la Mamaia, reprezintă dovada de netăgăduit.

Mulți români sunt în vacanță, iar litoralul e pentru toți. Zilele trecute, Mario Fresh și Alexia Eram au dat căldura tropicală din Capitală pe o repriză de relaxare pe plajă. Însoțit de mai mulți prieteni, dar și de părinți, artistul a convocat “brigada” pe nisipul de la Asylum. A urmat o bălăceală pe cinste, dar și săruturi pasionale între cei doi îndrăgostiți, totul sub privirile viitorului cuscru al Andreei Esca, Mihai Gălățeanu.

Mario Fresh

Mihai Gălățeanu, „Gianluca Vacchi” de Moldova

Nu artistul și iubita lui au fost, de această dată, în centrul atenției, ci altcineva. Dacă privim cu atenție imaginile, observăm că tatăl lui Mario Fresh este, fără nicio exagerare, sosia lui… Gianluca Vacchi! Cei doi seamănă perfect la față, au tatuaje, dar și fizicul lucrat, deși ambii au trecut de 50 de ani. Există, totuși, și diferențe între ei. Mihai Gălățeanu este născut în zona Moldovei, la Iași, în timp ce cunoscutul DJ în Italia, la Bologna.

Totodată, Gianluca Vacchi are o avere de 450 milioane de euro, în timp ce Mihai Gălățeanu poate, pentru moment, doar să viseze că va putea ajunge la o astfel de cifră. Însă dacă te uiți la trăsăturile lor, ai fi în stare să băgi mâna în foc că sunt frați…cel puțin vitregi. La Mamaia, “Gianluca Vacchi” de Moldova s-a relaxat cum a știut mai bine, iar când a simțit nevoia s-a întins pe șezlong, ca un adevărat barosan. Lângă el s-a aflat, aproape tot timpul, soția lui, Claudia, potrivit cancan.ro.

Afacere în Tenerife

Mihai și Claudia Gălățeanu, părinții lui Mario Fresh, conduc o afacere, dar nu în România, ci în Spania, la Tenerife, unde s-au mutat de o bună perioadă de timp. Acolo și-au achiziționat, de altfel, și o casă. Vin ocazional în România, pentru a-și vedea fiul, cum s-a întâmplat și zilele trecute. “Gianluca Vacchi” de Moldova și soția lui nu iau în calcul să revină în țară, cel puțin în viitorul apropiat.

Gianluca Vacchi, Mihai Gălățeanu (Gianluca Vacchi de Moldova)

Cine este Gianluca Vacchi

Gianluca Vacchi este un milionar Italian, cunoscut pentru stilul său de viață extravagant. A început să se ocupe de afacerile familiei sale pe când avea 25 de ani, chiar după ce şi-a terminat studiile în economie. Acesta a preluat companiile care aveau nevoie de restructurări şi le-a pus pe picioare, după care le-a listat la bursă. Ulterior, italianul a îmbrăţişat un nou stil de viaţă, care i se potriveşte de minune.

Gianluca Vacchi

“La 45 de ani am realizat că lumea nu mai are să îmi ofere nimic. Nu mai sunt interesat să câştig bani deloc, acum sunt interesat de lucrurile care mă fac curios”, a dezvăluit Gianluca Vacchi, pentru Business Insider.

După ce a renunţat la afaceri, Gianluca Vacchi şi-a îndreptat atenţia spre social media, unde a devenit un adevărat influencer. “Nu sunt îndeajuns de bătrân încât să nu fiu interesat de modul în care tinerii comunică acum, şi evident, de modurile în care aceştia se distrează”, a spus italianul.

Gianluca Vacchi a fost prezent în câteva rânduri și în România, unde a mixat în cluburile de lux de pe litoral,

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Geanluca Vachhi de Vaslui are ceas de 40 de leu de la kaufland
2
0
Apuca te de pescuit,lasa jurnalismul ca ne bagi in pamant pe toti cu articolele astea.
0
0
fisa lu esca de ce e celebra ? ca a iesit dintr-un vagin celebru ? restul t****i borati fara servici .
2
0
ce articol de tot cacatul si toata jena marca replica, redactie de baietasi frustrati si pitipoance ieftine carora le curg balele cand vad pe altii ca au bani. Auzi la ei, sunt paparazzi, pffff. Plm
1
0
ce-i cu cacatii astia?
2
0
cocalar gianluca asta !!!!
2
0
Ce taranoi..cica Gianluca..pai basitu asta se crede el...nu va uitati la el cum arata...sa nu mai zic de accesorii..ceas de 2 bani..ca la Vaslui.lol
1
0
Dupa cum arata par a fi niste pirnaiasi interlopi.
0
0
Pe cine crezi ca intereseaza porcaria asta de 2 bani?
0
0
au iesit din cusca maimutzoii tatuati.mare stire.ce fetze de loseri au!drogalai
2
0
gasca de carnatari.
0
0
Mai bine il chema vaca sau vacaru, ca tot vine de la coada vacii
0
0
... dupa 10 ani la Vaslui!
1
0
...mazgaliti !
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614