REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Gică Hagi începe să se gândească la titlu: „Dacă batem CFR, deja aspirăm la mai mult decât locul 3!”

Gică Hagi începe să se gândească la titlu: „Dacă batem CFR, deja aspirăm la mai mult decât locul 3!”

Replica API 16 martie 2019 | 00:00 408

Victoria în fața celor de la FCSB readus entuziasmul în tabăra Viitorului, iar constănțenii și-au propus să obțină trei puncte în duelul cu CFR Cluj, care să încingă lupta pentru titlu în Liga 1. Gică Hagi știe care sunt atuurile formației sale în lupta cu campioana.

FC Viitorul - CFR Cluj, în etapa cu numărul 2 din play-off, e sâmbătă, de la 20:30, în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport.

„CFR este o echipă pragmatică, joacă bine la rezultat, are jucători de mare experiență. Pentru a câștiga, trebuie să fim noi pragmatici, să nu greșim, să fim mai iuți și să ne impunem. În meciurile din sezonul regulat, am făcut două meciuri bune. La noi acasă, am jucat foarte bine, dar nu am marcat, la ei am speculat anumite situații și am fost singura echipă care i-a bătut acolo.

Încrederea există, suntem într-un moment bun, mai ales după victoria din deplasare cu Steaua, care ne-a dat curaj. CFR primește greu gol, dar sper ca strategia noastră să aibă succes. Sunt trei puncte care ar deschide play-off-ul, toate echipele poate să spere la oricine.

Noi, cu o victorie, am fi în lupta pentru primele locuri. Nu locul 1, pentru că rămân totuși cinci puncte, dar ne-am putea bate pentru poziția secundă”, a spus managerul tehnic al Viitorului, care consideră că absența lui Culio, suspendat, poate fi decisivă: “Este un avantaj. Vorbim despre un jucător experimentat, luptător, provocator, tehnic. Și ofensiv, și defensiv, este un jucător important”, a declarat Hagi la conferința de presă.

„Dacă învingem, aspirăm la mai mult decât locul 3, obiectivul nostru din acest moment. Avantajul nostru în meciul cu CFR: tinerețea, automatismele de joc și viteza de pasare. Cu asta putem să-i surprindem! Ei au multă experiență, sunt speculativi și trebuie să avem grijă la Țucudean, pentru că este într-o formă excelentă”- Ionuț Vînă, mijlocaș Viitorul

„Pentru un atacant este important să înscrie, îmi doresc să o fac câte mai repede. Dau totul la antrenament, am răbdare și sper să vină golul. Dacă batem CFR, lucrurile se schimbă și ne gândim altfel la primele locuri- ”Denis Drăguș, atacant Viitorul

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Gica sa numai promoveze pe Babu pe Facebook . babu se arde in anus , a facut astoria si a fugit cu banii.
0
0
Nu-l intaratati pe cretin, caci iar ne tranteste un interviu bogat in propozitii simple si cugetari pe care doar el le intelege.
3
0
Titlul este malitios, deoarece stim bine faptul ca Gica Hagi e incapabil sa gandeasca, fiind prost sadea.
3
1
Banii,ochii diavolului,ia mintile intotdeauna.
1
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272