REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Gică Hagi, mesaj războinic înainte de Farul - FCSB

Gică Hagi, mesaj războinic înainte de Farul - FCSB

Virgil STOIAN 31 martie 2024 | 00:00 969

​​Farul și FCSB se vor întâlni duminică într-un meci din cadrul etapei cu numărul 2 a play-off-ului SuperLigii României. La conferința de presă dinaintea partidei, Gică Hagi a transmis un mesaj foarte clar și anume că își dorește victoria în confruntarea cu liderul.

Gica Hagi, mesaj razboinic inainte de Farul - FCSB

Gică Hagi își dorește victoria din duelul cu FCSB

Farul și FCSB se întâlnesc duminică de la ora 21 într-o reeditare a finalei pentru titlu din sezonul trecut, câștigate de constănțeni după un meci cu adevărat dramatic.

De această dată, cele două formații traversează perioade diferite, FCSB fiind liderul detașat din play-off. De partea cealaltă, marinarii au prins cu greu un loc în play-off, dar au surprins în prima etapă, când au învins Rapidul chiar pe Giulești.

La conferința de presă dinaintea partidei cu FCSB, Hagi a avut un mesaj clar și anume că își dorește victoria.

„Preocuparea mea cea mai mare e să strângem rândurile, pentru că am avut foarte mulţi jucători plecaţi la lot. Un meci greu, acasă, este un playoff aşa cum a fost şi prima etapă. Toate echipele sunt bune, noi trebuie să facem un meci complet.

Mesajul e să fim noi şi să încercăm să facem fotbalul nostru. Singurul scop pe care îl ai e să câştigi meciul şi să marchezi. Cred că o să facem un meci foarte bun şi să ne aducă victoria, să ne dea speranţe pentru viitor.

Pentru noi doar cele 3 puncte contează şi trebuie să facem orice pentru victorie. În meciul cu Rapid, Farul a făcut un meci complet, atât defensiv şi ofensiv. Am jucat fotbalul nostru. Am arătat foarte bine pe ambele faze. Întâlnim echipa care este pe primul loc, cu jucători de calitate.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
m**e,mereu aștepți sponsori,munceste
1
0
Ce te miri mai Popescu Ion de declaratzia lui Gh.Hagi,caci pentru el si echia lui fotbalul incepe si se termina in Romania daia a declarat asha,Hagi ca antrenor a cashtigat de doua ori campionatul Romaniei dar nu a reushit sa ajunga nici macar in grupele Conference League cu toate ca a pornit pe un culuar favorabil creat de UEFA pentru campioanele din tzarile cu fotbal de mana a treia,defapt doar Viitorul si Farul sunt singurele campioane ale Romaniei care nu au ajuns sa joace in grupele vreunei cupe europene decand a creat UEFA sistemul asta cu grupe.
1
0
nu-i zice nimeni prostului asta , macar familia , sa lase vorbaria fara noima si sa se ocupe de fotbal...?!? un ex mai sus: "Toate echipele sunt bune, noi trebuie să facem un meci complet". Deci , dupa mintea lui odihnita , in Ro nu sunt echipe mai putin bune / slabe...
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272