REPLICA ONLINE CONSTANTA

21° Constanța Mar., 21 Mai 2024
Anul XX Nr. 6736
21° Constanța Marți, 21 Mai 2024 Anul XX Nr. 6736
 

Gică Hagi, paranghelie în club, după ce Farul a primit titlul de campioană! Video

Gică Hagi, paranghelie în club, după ce Farul a primit titlul de campioană! Video

Victor ROTARU 22 mai 2023 | 12:56 5314

Gică Hagi (58 de ani) și jucătorii Farului au petrecut într-un club din Constanța după ce au câștigat titlul.

Gica Hagi, paranghelie in club, dupa ce Farul a primit titlul de campioana! Video

Așa cum era de așteptat, managerul Farului a fost în centrul atenției. În club, Gică Hagi a cântat, a dansat și a oferit cadre spectaculoase.

Gică Hagi: ”Trebuie să ne pregătim de Champions League”

După ce a dansat în club, Gică Hagi a mers la pupitrul DJ-ului și a luat microfonul pentru a transmite un mesaj. ”Pot să vorbesc? Pot? Pot? Trebuie să ne pregătim de Champions League acum!”, a spus Gică Hagi, moment în care sala a ”explodat”.

 

Gica Hagi, paranghelie in club, dupa ce Farul a primit titlul de campioana! Video

”Vrem nu vrem, suntem obligați. Băgăm presiune. Din seara asta, începem să băgăm presiune. Trebuie să facem o echipă mare, care să se bată acolo. E grea, dar inventăm resurse, trebuie să găsim resurse. Avem o obligație. De mâine, trebuie să lucrăm bine. Noi nu pregătim de Champions League, suntem acolo”, a mai spus Gică Hagi.

Gica Hagi, paranghelie in club, dupa ce Farul a primit titlul de campioana! Video

Pe cine poate întâlni Farul în turul întâi preliminar al UEFA Champions League

Echipa antrenată de Gică Hagi va intra în primul tur preliminar, unde nu va fi cap de serie, astfel că o așteaptă un duel înaintea căruia, cel puțin pe hârtie, pornește cu șansa a doua.

Gica Hagi, paranghelie in club, dupa ce Farul a primit titlul de campioana! Video

În urna capilor de serie, din care se va alege adversarul Farului, vor fi nume ca Ferencvaros, Qarabag, și foarte probabil Galatasaray, care are un avans de cinci puncte în Turcia cu două runde rămase de disputat.

Totuși, în urnă vor fi și Mostar din Bosnia, Flora Tallinn din Estonia, The New Saints din Țara Galilor sau Shamrock Rovers, din Irlanda.

Video:

Lista completă cu posibilii adversari ai Farului din turul întâi preliminar al UEFA Champions League:

Galatasaray (Turcia)
Ferencvaros (Ungaria)
Qarabag (Azerbaidjan)
Slovan Bratislava (Slovacia)
Sheriff Tiraspol (Moldova)
BATE Borisov (Belarus)
FK Astana (Kazahstan)
Maccabi Haifa (Israel)
Campioana Bulgariei (Ludogorets / CSKA Sofia)
Zalgiris Vilnius (Lituania)
HJK Helsinki (Finlanda)
Flora Tallin (Estonia)
Shamrock Rovers (Irlanda)
The New Saints (Țara Galilor)
Olimpija Ljubljana (Slovenia)
Zrinjski Mostar (Bosnia)

În turul doi preliminar, vor apărea în urna capilor de serie adversari mai bine cotați, precum Dinamo Zagreb sau Molde, iar din turul trei preliminar va intra Young Boys Berna, potrivit digisport.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Domnul Gheorghe Hagi este cel mai mare fotbalist roman din toate timpurile.Este iubit si apreciat pentru ce a facut,atat in tara cat si peste hotare.Voi cel de langa el sunteti zero barat.Nu instiga la ura e***e ca nu tine vrajeala.Nu mai incerca sa-l perii sa dai bine.Este inconjurat de foarte multi lingai,cu prformante mici in fotbal si de jucatori si de antrenori.Toti il perie si ii zambesc in fata,dar abia asteapta toti, il sfasie de viu si sa ii ia locul.Va si vedeti deja toti in locul lui "Gica". Voi nu o sa calcati pe urmele lui in vecii vecilor.Voi ati avut si nu o sa aveti performanta lui.Voi cei de langa el va folositi de el sa va atingeti scopurile.Il periati cum stiti voi mai bine sa va atingeti scopurile marsave.Va tine pe langa el pentru ca este un foarte om bun,profitati de el,abuzati de el si numele lui .
7
0
Faceti diferenta intre fotbalul national si cel european. In acest moment, Farul este nr 1 in Romania. Ca nu va face fata in Europa, este un alt aspect. Cu acest buget, logic ca nu va face fata. Repet, fenomenul sportiv e greu de inteles. Unde vedeti voi blat ??? Ce oare putea sa -i ofere Becali lui Hagi ??? Logic ...nimic, Castigarea campionatului, creste cota jucatorilor, in Europa PS Cu sportivi refuzati la alte cluburi, Hagi a reusit sa-i renasca si sa catige un titlu,
0
5
Invidia e mare. Nu conteza ca Gica este aroman, armeam, evreu, etc. NU conteaza. Reprezinta Constanta. Din pacete nivelul de inteligenta al unora dintre cei de mai sus, este ZERO. Fenomenul sportiv e greu de inteles, Cei care au probeleme de adapatare au o invidie ridicata si frustrarea ii afecteza psihic. Mai cititi manuale de psihologie. De fapt psihiatrie.
1
10
Felicitari pentru mesajul excelent ! Bravooo , mai avem o sansa sa reparam tara asta bolnava !
9
1
Puneti meciul,reluati fazele ,comentati si analizati fiecare moment din joc,fiecare secunda de la acest meci . Pe toate canalele sportive sa zbarnaie cu toti invitatii de specialitate in toate platourile de televiziune. Fara invitati si intelegeri.. cumetrii,prietenii, alte neamuri.Un om isi spune o parere si nu trebuie "inteligentul" sa trimiti oamenii sa citeasca "psihiatrie" . Unii oameni sunt mai inteligenti decat altii.Nu se lasa pacaliti de pacalici.Oamenii au parerile lor. Au vazut acel meci la televizor, live ...nu se lasa vrajiti de scamatori si scamatorii.Jucator de bambilici,"invidia" ..Pentru ce invidie? Ca spun un adevar? Frustrati ? Pentru ca isi spun opinia? "Adaptare" La ce? La hotii? Afara cand vor juca nu vine nimeni si nu se mai fac nici blaturi si nici intelegeri cum se speculeaza azi.Vom vedea cine a avut si are dreptate.Timpul ne va arata. Va "adaptati".. . se va vedea daca sunt zero la fotbal "frustratii" Nu sunt frustratii vor fi afectati de rezulte zero.
12
0
Invidia e mare. Nu conteza ca Gica este aroman, armeam, evreu, etc. NU conteaza. Reprezinta Constanta. Din pacete nivelul de inteligenta al unora dintre cei de mai sus, este ZERO. Fenomenul sportiv e greu de inteles, Cei care au probeleme de adapatare au o invidie ridicata si frustrarea ii afecteza psihic. Mai cititi manuale de psihologie. De fapt psihiatrie.
2
12
Blat mare cu multa branzaaaa
11
0
Cezara si Shukara doua duamne smekere vare su freptate!! Nu a fost BLAT s fost doar CHEC BIO fara oua ! Nu msi face BLATURI coace doar CHEC-uri !!
11
0
Bravo Farul Constanța, felicitari Dl.Hagi si tot staful, ati pus prin munca ,talentul,daruirea voastra si nu in ultimul rând prin resursele financiare proprii, Constanta pe harta.Fortza Faru,Bravo Hagi.
2
11
Ce manifestari de manelist cacacios are hagi asta. Ma asteptam la mai mult, la varsta lui, dar se vede treaba ca m-am inselat si e clar ca nu e Lucescu, nu stiu cum naiba l-au acceptat aia de la Barcelona.
11
4
Tu nu cumva esti comunistul ala spurcat cu probleme psihice? Te cunosc dupa postari! Vezi daca s-a renovat podul de la Agigea! Din varf de tot se vede cel mai bine!
5
10
Paranghelie pentru un blat murdar si urit mirositor ? Va rog sa mai vedeti odata meciul ! Imi este scirba , cindva se va afla adevarul de acest blat facut la pauza intre Nasu si Finu se va afla opina la urma ! RUSINE !
20
17
felicitari hagi si cam atat. ai langa tine oameni de kkt, atarnatori si profitori.
26
5
Esti o javra masculina, care si-a pus nume de femeie ca sa para mai credula. Dar esti o zdreanta imputita! Daca era blat, nu se dadea golul 3 in min 80 si in ultimele min, fcsb nu mai insista la poarta atat de mult, ca inca putin si dadeau gol. La 3-3 ce mai ziceai, zdreanto?
13
14
Esti o javra masculina, care si-a pus nume de femeie ca sa para mai credula. Dar esti o zdreanta imputita! daca era blat, nu se dadea golul 3 in min 80 si in ultimele min, fcsb nu mai insista la poarta atat de mult ca inca putin si dadeau gol. La 3-3 ce mai ziceai, zdreanto?
8
13
Viitura nu este farul
8
12
Viitura nu este farul
10
14
nu se sesizeaza nimeni de blatul asta hotarat la pauza?cine are de castigat si cat?
20
13
Au jucat doua echipe makidonesti si nu a fost blat. Meciul a fost curat ca lacrima lui Ovidiu.
22
6
Acest mesaj e pentru scarbele de mai jos, care inca nu au murit de ciuda, dar sigur vor intra cu masina instalp cat de curand. daca cititi articolele, din mizeria asta de ziar, Tase si Popescu Ion comenteaza la orice articol, jignesc si aduc injurii. O sa ii vedeti ca si comentaci de serviciu, daca nu sunt chiar una si aceeasi persoana. Niste scrabe ordinare, jigodii imputite care jignesc pe toata lumea fara motiv si care sunt lasati de catre zdrentele de la replica sa posteze asemenea comentarii! In piata, se spera ca genul acesta de indivizi vor muri otraviti de veninul pe care il scuipa. Am auzit pe foarte multi oameni ca ii injura si le doresc o moarte lenta si dureroasa.
7
14
DECI...este cel mai urat și infect caracter posibil din tot clubul. Un mincinos și un șpăgar notoriu. Cere șpagă părinților.. sa vb el cu antrenorii..sa le bage copii sa joace. Este un mincinos și profitor grav de tot..se baga în toate rahaturile și în c*rând îl va baga și pe Hagi. Le promite părinților, contra unor beneficii..ca copii lor vor juca la echipa din care face parte. O sa te scuipe lumea în oraș mai CURUMI..la cât de infect ești...rablă
18
3
S-a jucat cam cel mai slab campionat anul asta, echipele astea și aici spun de Faru, Fcsb, CFr nu ajungeau nici pe locul 7 dacă mai erau echipe ca în campionatul din 2006,2007. Farul dacă pune o echipa presiune pe ea tot meciul le da minim 4 goluri, fcsb la fel se ɓate singura. O sa vedeți în calificări pt europene, ciuca bătăilor toate.
15
10
Au fost odata ca nicio data 2 frati, Decebal si Traian... Hagi trebuie sa se descotoroseasca rapid de DECI pana nu il baga in rahat pana in gat. Multe persoane stiu la ce ma refer. Hagi e baiat bun si le-a dat la toti o paine de rontait dar asta nu se multumeste cu o paine. Isi ascute dintisorii pentru ca in curand urmeaza curul lui Hagi. Daca ar sti Hagi ce-l asteapta...........................................................................................
19
3
Au uitat cand il înjurau pe hagi . Acum s au trezit mari faristi sa susțină viitura . Care tot ei înjurau viitorul si pe hagi .
17
8
Viitorul ovidiu nu e farul
14
13
Viitorul ovidiu nu e farul
12
14
Viitorul nu e farul
11
14
Gigi the zdreanță
8
7
Ati vrut club machedonesc, veti culege in curand roadele..ieri au jucat doua echipe fara trecut, cu palmares indoielnic, nume formate din acronime: fcsb, fcv farul. Mare grija, marul trofeelor e otravit, uitati-va ce se intampla in interiorul clubului din Ovidiu. Insa lumea la Constanta este nevertebrata, va adopta fara probleme noul viitor. Nu degeaba au aparut atatia "faristi" peste noapte...fostii stelisti de ieri si fcsbisti de maine. Adio, Farul!!
28
19
Sunteți eliminați din primul tur,aseară blat 2p 1f
19
19
E a doua oara cand Viitorul ia campionatul. Bravo lor. Un campionat de cascadorii rasului.
27
6
Lipsesc niște lingăi de acolo HIRA,SICA,SUNT EI MULTI, CARE SE ATARNA LA MESE farului
16
10
Felicitări Dnu Hagi..ptr tot..bravo ție. Dar mai interesează-te și tu din când în când ce se întâmplă la academie ta,că nu știi nimic din ce magarii se fac,nu-ti aduce nimeni la cunoștință multe nedreptăți,care se fac acolo,și se pierd mulți copii talentați, din cauză ,că tu nu știi nimic,nu ești la curent cu ceea ce se întâmplă acolo.. Când vei auzi,te vei lua cu mâinile de cap....se întâmplă multe lucruri necurate la grupele de copii... Întreabă și tu...despre nedreptățile care se fac.. la Academia Hagi
29
3
Mai Decebal Curumi...,sau c*r mai bine zis ..mai sluga împuțită, și caracter infect, nu ti-e rușine ceea ce iai făcut lui Sică?? Mai șoferule,ti-a crescut gradele,și ai început sa faci gesturi nesimțite?? Nu îți este rușine de Sică?nu ai puțin respect fata de el?? Bai nebunule de legat,când Sică tăia lemne ,tu aduna-i surcele..infectule p****i sunt cei care nu-ti dau cate-o flecmă direct în ochi ,când te vad...sa-ti de-a Sică o flegmă,sa te ștergi 5 zile..să nu mai uiți de unde ai plecat,mai circarule,mai partarule
18
3
romanii se pisha pe m*******i
20
16

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515