REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
15.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Gică Hagi reaprinde speranțele roș-albaștrilor la titlu: „Sunt sigur că vom bate pe CFR, cât să mai aibă noroc?”

Gică Hagi reaprinde speranțele roș-albaștrilor la titlu: „Sunt sigur că vom bate pe CFR, cât să mai aibă noroc?”

Replica API 27 aprilie 2019 | 00:00 315

Gheorghe Hagi, antrenorul celor de la Viitorul, e extrem de optimist înaintea meciului cu CFR Cluj de luni, din etapa a 6-a a play-off-ului. Încântat de ultimele evoluții ale dobrogenilor, „Regele” e sigur că jucătorii săi vor găsi antidotul pentru jocul ultradefensiv al celor de la CFR Cluj.

Declarațiile lui Hagi sunt, cu siguranță, pe placul celor de la FCSB, care tânjesc după un insucces al contracandidatei CFR Cluj. Gigi Becali și Helmuth Duckadam au declarat pe parcursul acestei săptămâni în mai multe rânduri că mizează pe un rezultat în favoarea Viitorului.

„Ne pare rău că nu am învins CFR acasă (n.a. 0-1, în turul play-off-ului). În cele două meciuri am jucat un fotbal extraordinar. Dacă repetăm jocul, sunt sigur că vom bate luni. Nu are cum, norocul lor nu poate să meargă la infinit. Să dăm noi pe lângă poartă, iar ei să aibă un șut și să marcheze. Așa au avut și când ne-au bătut în ultima etapă. O centrare de la 30 de metri și gol, iar în rest noi am fost pe acolo.

Dar Dan Petrescu e conștient de ce am zis, nu doarme! Aș fi vrut eu să doarmă! Va fi un meci frumos. Știu că Dan e foarte bun, tactică multă, e pragmatic, ne analizează foarte bine, știe unde să ne lovească. Sper să fac o tactică bună, ca să produc surpriza”, a spus „Regele” Hagi, la conferința de presă de la finalul meciului cu CSU Craiova, 2-0, din semifinalele Cupei României.

5 puncte e distanța dintre CFR Cluj și FCSB

„Sută la sută va fi un duel tactic. Am simțit-o și când m-a bătut acasă cu 3-0. Și-a schimbat sistemul, mi-a băgat niște presiune, a venit pe centru, mi-a dat momeală. Dan Petrescu e antrenor!”- Gheorghe Hagi, antrenor Viitorului

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108