REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Gică Hagi și Dumitru Dragomir pariază pe Ianis Hagi: „E Xavi de România!” și „Doamne, sigur ia 15-20 de milioane”

Gică Hagi și Dumitru Dragomir pariază pe Ianis Hagi: „E Xavi de România!” și „Doamne, sigur ia 15-20 de milioane”

Replica API 15 aprilie 2019 | 00:00 490

Viitorul a câștigat meciul cu CSU Craiova, 2-1, după o prestație extraordinară a lui Ianis Hagi.

După meci, Gică Hagi a vorbit despre fiul său, pe care l-a comparat cu Xavi, legendarul mijlocaș al Barcelonei, și despre un posibil transfer al acestuia.

„Cred că Ianis poate să facă faţă la nivel foarte mare. Are mintea cât noi toţi aici! E Xavi de România, ca stil de joc. Am crezut în el şi i-am dat oportunitate”, a declarat Gică Hagi la conferința de presă, potrivit TV Telekom Sport.

Dumitru Dragomir: „Se vinde pe 15-20 de milioane”

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a vorbit despre Ianis și a spus că acesta se va transfera pe o sumă importantă.

„Doamne, sigur ia 15-20 de milioane de euro pe el. Dar să nu îl vândă acum. Să mai aibă răbdare un an. Va pleca pe bani mulţi, ascultaţi ce vă spun. Dar să nu se grăbească să îl vândă.

Ianis încă nu are forță în picioare. La asta mai trebuie să lucreze”, a declarat Dragomir la TV Digi Sport.

Ianis Hagi, 20 de ani, a fost omul meciului Viitorul - CSU Craiova 2-1 după ce a marcat un supergol și a dat startul fazei la finalul căreia Rivaldinho a marcat golul victoriei.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
o fi tras ceva pe nas si Mitica , are halucinatii. Dupa el Ianis e mai bun chiar decit Messi sau Ronaldo . Lansatorul de gogosi Mitica borfasul
0
0
se vinde ca mieii la targ, pana nu are rezeltate si evolutii bune in cupele europene, nu-l vinde decat la taraba in piata langa aia cu mieii. pe ce joaca in curtea scolii nu da nimeni bani!
0
0
Sa joace la LOTO, daca tot este asa bun prevestitor. Si statea pe banca la Fiorentina, cu cine semana ?
0
0
A spus doamne Mitica, asta n-a intrat in biserica pana acum.A mai spus el de un jucator de culoare de ASTRA, juca extrema dreapta si valora dupa Mitica 20 milioane euro. L-au gonit.
1
0
gogosi marca Mitica , visate la Mititica si Gica alt lansator .Au cap mare si creier putin . Nici Gigi la stina sa nu-l vrea ,baiatul are valoare doar la tata in echipa , restul e zero.
3
0
Mai nea MITICA e adevarat ca a facut un meci bun cu Crsiova.Dar nu e Craiova aia cu: LUNG UNGUREANU STEFANESCU TILIHOI NEGRILA. BALACI DONOSE TICLEANU BELDEANU. CAMATARU CARTU. si rezeva CRISAN.
2
0
Mitica Dragomir, o secatura care vede peste tot milioane de euro. Asa declara si despre Chiriches, Gardos etc, ca vor fi cotati la zeci si sute de milioane. Realitatea o stiti cu totii. Hai sictir mai oligofrenule!
5
0
El se va identifica cu el insusi. Daca talent, orice ne-a demonstrat totul.
5
0
Viitorul suna bine.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212