REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
12.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Gică Popescu, primele dezvăluiri concrete despre transferul lui Ianis Hagi: „Avem ofertă peste 10 milioane de euro, salariul e uriaș!”

Gică Popescu, primele dezvăluiri concrete despre transferul lui Ianis Hagi: „Avem ofertă peste 10 milioane de euro, salariul e uriaș!”

Replica API 2 iulie 2019 | 00:00 485

Gică Popescu a confirmat interesul unor nume mari pentru Ianis Hagi (21 de ani). „Baciul” anunță că destinația „decarului” naționalei de tineret va fi cunoscută cel mai probabil la finalul săptămânii.

„Sunt multe oferte scrise. Altfel, telefonul sună non-stop. Încercăm să știm sigur la finalul săptămânii unde va merge. Ținem foarte mult ca el să decidă. Are contracte senzaționale din punct de vedere financiar, dar mă bucur că le-a dat la o parte. Are o atitudine senzațională, pentru el contează partea sportivă.

Sigur, clubul are nevoie de bani, dar sunt mai importante viitorul lui Ianis și șansele pe care le are de a progresa. Salariul pe care l-ar putea primi, din ofertele pe care le are, e mult mai mare de un milion de euro pe sezon. Avem ofertă peste 10 milioane! Mai multe, nu doar una”, a declarat Gică Popescu la TV Digi Sport.

6.000.000 de euro este cota lui Ianis Hagi conform transfermarkt.de

Gică Popescu: „PE IANIS HAGI ÎL vor echipe de toate nivelurile”

„Trebuie un club care să îi ofere șansa să joace meci de meci. Un proiect în care să își găsească locul, iar antrenorul să îl dorească. L-am pus pe Ianis să vorbească cu echipa tehnică după oferte, să primească niște confirmări. Apoi ne-am uitat și peste cifrele contractului.

Eu v-am spus și acum câteva zile: când se va termina perioada o să vă spun numele echipelor. Nu am acordul lor. Sunt echipe de toate nivelurile și din toate părțile. Pe noi pe bucură asta”, a adăugat „Baciul”.

„Ne gândim la trei echipe în acest moment. Acum negociem cu ele. Încerc să îl țin pe Gică Hagi departe, nu e un foarte bun negociator. E un antrenor foarte bun, dar el spune «da» imediat. Eu încerc să îi spun să așteptăm, să nu ne aruncăm”

„Am accepta o variantă ca Ianis să fie cumpărat de o echipă mare, de grad zero, și apoi să fie împrumutat la o echipă bună, de nivelul PSV, Sevilla, Lyon, astfel de echipe”- Gică Popescu

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ziua si gogoasa , cica azi trateaza cu Anderlecht !!! , gata lista minciunilor a disparut : Bayern, Dortmund, Barca , Sevillia, etc. Pina-n final e bun si oierul . Si-a lasat barba tip tap degeaba ,pina si Popescu a terminat cu minciunile , la puscarie n-a invatat mai multe ?
0
1
Mult zgomot pentru nimic!...
0
0
Gata ma, hai luati semintele si cafeaua de la dozator si apucati-va de mancat cacat, ca maine bagati mortar toata ziua dava dreac
0
0
mai,mai, telefonul suna non stop , !!! ce gogosi , ofertele curg , nu ti-e rusine Popescule sa tot tragi la gogosi ? Barca ia vazut valoarea , bun poate in liga 3-sa !!! , la oier va ajunge ,asta numai pt citeva luni . Masina ia cumparat-o tata sau . asta-i realitatea.
1
0
Mai duceti-va naibi, cu minciunile si trocurile voastre machedo-oltenesti, cu circul vostru MURDAR, penal... Se pricepe puscariasul Popescu, este experimentat, da! V-au murit laudatorii !
2
0
Numai haters atarnatori. Va n gura de morti
5
3
copilului asta inca nu i s-au uscat cosurile pe fata si alde Agi si puscariasul viseaza la milioaneee. A mai fost in Italia si n-a confirmat. Se pare ca are succes doar langa oitele lu tasu
5
2
Daca ajunge Ianis si joaca la unu din cluburile astea sa nu spui ma Hagi ca este o lucratura a granzilor unde jucatori din tarile mici nu au loc,in caz ca vine Ianis acasa cu picioarele rupte.Pentru ca tu nu vezi ce fotbal se joaca aici tu vezi numai conspiratii care iti vrea tie raul.
1
0
Il cumpara pulea...
4
2
oare Barcelona nu are un angajat care sa le care bagajele ?
2
1
Cine dracu mai pune botul la acest amalgam de minciuni machedo-oltenesti?
11
2
Cine face "cartile", cine negociaza !? UN PUSCARIAS ! Sa va fie rusine JAVRELOR, cu trocurile voastre, cu valizele voastre cu bani,.... cu circul vostru MUDAR, penal,....
12
9
Un fost puscarias
10
7
Sa vina la Farul sa ajute! Marica are 8 milioane sa de pe el. Lupta Marica!
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108