REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Gică Slabu: Am auzit că deputatul Tararache vrea să vină înapoi în PP-DD. Nu ştiu dacă îl primim cu braţele deschise

Gică Slabu: Am auzit că deputatul Tararache vrea să vină înapoi în PP-DD. Nu ştiu dacă îl primim cu braţele deschise

Replica API 15 iulie 2013 | 00:00 88

O delegaţie a Partidului Poporului Dan Diaconescu (PP-DD), formată din deputaţi şi senatori, precum Liliana Mincă, Daniel Fenechiu, Marian Vasiliev, cât şi vicepreşedinţii PP-DD Sorin Ovidiu Bălan şi Florin Condurăţeanu, în frunte cu Gică Slabu, preşedintele PP-DD Constanţa, s-a întâlnit, sâmbătă, cu membri ai partidului din judeţ, pentru a purta discuţii cu privire la activitatea parlamentarilor şi pentru a afla problemele cu care se confruntă membrii partidului din teritoriu. La eveniment au participat reprezentanţi ai organizaţiilor locale din Costineşti, Negru Vodă, Lumina, consilieri PP-DD şi viceprimari. Gică Slabu a deschis şedinţa cu un discurs care a vizat "trădătorii" care au ajuns în parlament cu ajutorul formaţiunii politice şi au ales, pe parcurs să se alieze cu alte partide sau să meargă independenţi. Deputatul Mihai Tararache, în discursul preşedintelui Organizaţiei Judeţene Constanţa, dar şi a preşedintei de la nivel naţional, cât şi a deputatului Daniel Fenechiu.

Preşedintele PP-DD Constanţa a precizat că sunt necesare astfel de întâlniri pentru o legătură cât mai strânsă cu membrii partidul din teritoriu. "Este nevoie de a transmite mai departe relaţia strânsă cu teritoriul, cu parlamentarii. Aceşti parlamentari nu pot viza în totalitate nevoile dumneavostră dar, cu siguranţă, multe dintre ele îşi vor găsi glasul în Parlamentul României", a spus Slabu. Dezamăgit de parlamentarul care a ales o altă cale decât cea a PP-DD, Slabu a subliniat: "Acest partid nu a murit, aşa cum vor unii, acest partid există. Şi la Constanţa există. Am văzut că multe dintre acţiunile noastre au avut răsunet. Un prieten apropiat ne-a părăsit, după ce a câştigat un post în parlament cu ajutorul PP-DD. Iar acum regretă. Nu este exclus să-şi dorească să se întoarcă. Aşa am auzit. Dar nu ştiu dacă-l voi mai primi cu braţele deschise A părăsit partidul iar acum vrea să se întoarcă. Nu ştiu dacă îl vom mai primi cu braţele deschise", a spus liderul PP-DD Constanţa referidu-se la deputatul Mihai Tararache. Slabu nu este singurul care l-a blamat pe fostul coleg. "Din păcate, unii pe care i-am trimis în Parlament, au dezertat. Nu toţi s-au dovedit a fi oameni oneşti. Ne asumăm o parte din vină. Am acceptat pe listă oameni care nu ne-au făcut cinste. Cei care au plecat, să rămână acolo", a spus, la rândul ei, Simona Allice Nan, preşedintele PP-DD. "Mihai Tararache este un caz care combină mai multe elemente. Nu este o persoană experimentată. S-au folosit mulţi de naivitatea şi verticalitatea lui", a completat Daniel Fenechiu, deputat PP-DD. Parlamentarii prezenţi la şedinţă şi-au prezentat, fiecare, bilanţul celor şase luni de activitate. "Vă reprezint cu cinste în Parlament. Nu v-am făcut de râs. Sunt cel mai activ deputat. Nimic din ce a promis USL-ul nu s-a făcut. Sunt convinsă că cei care nu ne-au votat îşi muşcă mâinile de ciudă. Voi încerca să ridic cota Constanţei, aşa cum voi face şi cu celelalte judeţe", a spus, în acest context, Liliana Mincă, deputat şi şefa Organizaţiei de Femei a PP-DD la nivel naţional. Întâlniri de acest gen vor avea loc în toată ţara, la toate organizaţiile judeţene, până la sfârşitul lunii septembrie.

M.S.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272