REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Gigi BECALI a împărțit pe STRADĂ bancnote de 200 de lei!

Gigi BECALI a împărțit pe STRADĂ bancnote de 200 de lei!

Replica API 6 iunie 2021 | 23:25 21101

Echipat altfel față de cum ne-a obișnuit – cu fes pe cap, trening și adidași – Gigi Becali a “spart” contul de la CEC, după care a împărțit pe stradă bancnote de 200 de lei, dintr-o pungă ticsită cu bani, către nevoiașii care l-au “abordat”. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini fabuloase de la “locul faptei”.

Faptul că Gigi Becali este un om cu suflet mare nu mai reprezintă o noutate pentru nimeni. Pentru cei fără posibilități financiare, latifundiarul din Pipera este un adevărat binefăcător. Locurile publice în care milionarul apare se agomerează rapid cu oameni sărmani de toate vârstele, care trag speranță că acesta le va rezolva problemele sau că îi va ajuta, măcar, cu o bancnotă.

“Omeniți” cu câte 200 de lei

Zilele trecute, Gigi Becali s-a deplasat la o agenție CEC aflată în zona Dorobanți, în care a intrat singur. După câteva minute, a ieșit cu o pungă mare, de hârtie, plină cu bani, moment în care nevoiașii care își fac veacul pe străzile adiacente au dat “alarma”. În doar câteva secunde, l-au luat cu asalt pe patronul FCSB-ului. Și nu au rămas cu mâinile goale.

Gigi Becali a cerut doar să se respecte ordinea și să se formeze un rând. Imediat, oamenii s-au așezat la coadă și au așteptat, cuminți, “răsplata”. Potrivit imaginilor obținute de CANCAN.RO, fiecare a primit câte o bancnotă de 200 lei de la celebrul om de afaceri, sumă care, cu siguranță, nu i-a nemulțumit.

Fiecare nevoiaș a primit de la Gigi Becali câte 200 lei.

Ținută inedită

După ce a mai ”bifat” câteva fapte bune, Gigi Becali s-a urcat în bolidul de lux cu care a venit să “spargă” contul de la CEC și și-a văzut de treabă. De remarcat că a apărut îmbrăcat sport, imagine cu care rar te întâlnești.

Ținuta super-elegantă cu care ne-a obișnuit a fost înlocuită cu una neconvențională. Treningul a înlocuit costumul de firmă, în timp ce adidașii au luat locul pantofilor de mii de euro. În plus, omul de afaceri și-a pus și un fes pe cap.

Gigi Becali a apelat la o ținută inedită. A renunțat la costum, în favoarea unui trening.

Cum a făcut avere Gigi Becali

Gigi Becali este patronul FCSB-ului și unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România. După Revoluție, grație unui împrumut luat de la Gică Hagi și banilor pe care i-a moștenit, a început să importe din Turcia, cu ajutorul unor TIR-uri, blugi, țigări și săpun. Apoi s-a axat pe imobiliare. A cumpărat pământ și l-a vândut la super-preț, câștigându-și supranumele de „latifundiar din Pipera”, scrie cancan.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Piei satana!
4
0
Omul meu de baza!
2
0
A saracit inainte avea de 500
2
1
E justificare pt spalarea banilor, stati linistiti.
7
0
O javra de om care oricat as da de pomana tot iadul va fi casa mea
11
5
Sunt unii pe aici care nu se pot caca de foame. Se stiu ei care
7
2
El se kinuie,,si e un lucru bun, dar Isus a zis; vinde tot ce ai, da la saraci si nevoiasi iar asa-ti vei cumpara un loc in Paradis !
8
4
Gigi a copiat Nasi mafioti si aia tot asa fac,fura cu ajutorul autoritatilor dar sunt credinciosi si ajuta saraci din zona lor de influenta.
19
7
Nu este etic dar cati fac ca el????
27
12
Bavo piscariasii e viitorul
9
14
Un excroc sadea, care a facut deja puscarie !
39
26
branza de pe salamul lui fraierimea o lingea
26
25
Bravo lui ! Putea sa vanda si branza.....nu conteaza......stie sa faca bani.
41
27

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614