REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Gigi Becali a surprins într-un interviu pentru New York Times: ”Am declarat că sunt cel mai bogat din lume”

Gigi Becali a surprins într-un interviu pentru New York Times: ”Am declarat că sunt cel mai bogat din lume”

Replica API 8 februarie 2022 | 03:29 2880

Se știe că Gigi Becali (63 de ani), patronul FCSB-ului, este unul dintre cei mai înstăriți români, însă omul de afaceri i-a uimit pe americani, într-un interviu pentru New York Times, atunci când a vorbit despre averea sa.

Potrivit celui mai recent Top 300 Capital, Gigi Becali are o avere estimată între 350 și 400 de milioane de euro și se clasează pe locul 12 în ierarhia celor mai bogați oameni din țară și pe poziția a treia în clasamentul românilor din sport.

Gigi Becali i-a uimit pe cei de la New York Times: ”Am declarat că sunt cel mai bogat din lume”

Cu toate acestea, Becali i-a surprins pe jurnaliștii de la New York Times atunci când le-a spus că este cel mai bogat om din lume. Patronul FCSB-ului a explicat că nu s-a referit la averea materială, ci la cea spirituală.

”Am dat un interviu la New York Times şi am declarat că sunt cel mai bogat din lume. 'Păi cum?', s-au mirat ei. Păi eu nu mai am nevoie de nimic. Când faci fapta bună, intervine bucuria bucuriilor, fericirea”, a declarat Gigi Becali, la Trinitas TV.

În urmă cu câteva săptămâni, Cristi Borcea declara că averea reală a lui Gigi Becali este aproape de trei ori mai mare decât cea „oficială”. Fostul acționar de la Dinamo a declarat că latifundiarul din Pipera ar avea în realitate peste 1 miliard de euro, sumă exprimată în proprietăți și bani.

"Eu cred că are peste 1 miliard (n.r. de euro), active și bani. Eu nu mă pot compara cu el. Pe el nu-l interesează decât biserica și familia. FCSB este doar o afacere", a declarat omul de afaceri, conform Realitatea Sportivă.

Ion Țiriac (82 de ani) este cel mai bogat român din sport, cu o avere de circa 2 miliarde de euro. Magnatul are afaceri în diverse domenii, de la asigurări până la zone precum auto sau energie, fiind devansat în topul general doar de frații Dragoș și Adrian Pavăl, cu o avere de 2,2 miliarde de euro, scrie digisport.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272