REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.7° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.7° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Gigi Becali, ATAC la adresa Vioricăi Dăncilă și a Guvernului: Suntem proști. Uită-te la prim-ministru, la miniștri

Gigi Becali, ATAC la adresa Vioricăi Dăncilă și a Guvernului: Suntem proști. Uită-te la prim-ministru, la miniștri

Replica API 21 august 2018 | 00:23 340

Gigi Becali susține, în contextul stării gazonului de pe Arena Națională, că lucrurile se dezvoltă cu dificultate în România, afirmând :"Suntem proști, ce să facem. Dacă noi avem conducerea pe care o avem, normal că suntem proști. Uită-te la prim ministru, la miniștri", potrivit Digisport.ro, conform stiripesurse.ro.

"Problema se poate rezolva dacă o să-i dea lui Becali (nr - Arena Națională). Câți bani vreți, sau ce trebuie. Ne costă atât. Îmi dați mie și mă ocup eu. Mai bag eu de la mine să nu se supere nimeni, 50.000 - 100.000, 200.000 de euro pe an. Nu contează! Bag 200.000 de euro pe an de la mine și avem gazon și noi, și echipa națională. Așa se poate rezolva! Dacă stadionul nu are stăpân, praful se alege, mai ales în România.

Suntem prea proști față de ei (nr - de occidentali). Se vede de 30 de ani. Suntem proști, ce să facem. Dacă noi avem conducerea pe care o avem, normal că suntem proști. Uită-te la prim ministru, la miniștri. Nu putem să facem ca ei, dar nici un gazon nu putem?

Nu știu ce șanse sunt (nr - să se poată ocupa el de gazon). Eu v-am zis soluția pe care o propun eu și pe care o văd bună în acest caz. Până la urmă contează să avem un gazon bun, nu?. Să se ocupe Becali. Dar e greu. După aia merge cineva la DNA și spune că Firea i-a dat lui Becali stadionul.

Asta e singura soluție că altfel nu face nimeni. Pe ăia de la Federație nu-i interesează!", a spus George Becali, potrivit Digi Sport.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo, nea Gigi! Aici o spui bine.
0
0
...da, este machedon de origine albaneza, el nu reprezinta mai nimic din ce sunt aromanii si aromanii nu agreaza atitudinea acestui personaj.In majoritate aromanii sunt cetateni loiali ROMANIEI cu bunici si strabunici cazuti pentru tara pe frontul de est si apoi pana in Muntii Tatra...
4
1
Gigi in numele lui D-zeu si tu ai fost mare Hoz,de toate categorile si nici tu nu ai caracter.
5
1
sa vada UE ca in puscariile din romania sunt conditii de hotel ca daca era atfel asta nu mai avea curajul sa deschida gura decat ca sa manance si sa bea apa!
4
1
de origine albaneza sunt maxim de tupeisti.neam prost din sula stramba.asta se pare ca se simte bine doar la zdup.acolo era foarte discret si cucernic si ce sa vezi cand a stat ascuns steaua a avut cele mai mari performante.gunoiul asta cu picioare se crede cineva dar e un bou incult si agramat ca toti machidonii aproape.
4
1
Tocmai...academicianul Becali face etichetari categorice? S-a intors lumea pe dos! Pai primul-ministru se ocupa de National Arena? Dar in mintea ciobanului nu incape altceva. Sau, mai curand, el gandeste cu alte organe... In ce lume traim? De ce e bagat in seama acest penal? Nu exista si pentru el aceasta eticheta? Dar, vad bine, nu e vina lui, e a celor care il baga in seama. A ajuns analfabetul asta o voce ascultata... Vai de noi!
8
1
Niste oameni fara de tara. Asta spune tot despre ei. Punct!
9
2
JIJI este superat pe Veorica, treaba este groasa! Sunt sigur ca analfabetul asta ordinar striga numai sa se bage in seama, asa cum a facut si cu Basescu si cu Ponta, Ciolos sau chiar Johannis. Acest parazit intestinal trebuie eliminat pe cale anala!
9
3
Nu muscati mana celor care v_au primit in casa lor si v-au oferit un loc la masa, in timp ce altii va goneau de nu mai aveati loc sub soare. Fete strambe, istoria se repeta. Remember!
13
2
Bai makedonilor! Ia plecati voi de unde ati venit! Daca nu va convine in Romania, luati vaporul si acasa la voi firati ai dracu de paraziti sociali...
15
2
Acesti mokanei hoti si koorve . care nu fac decat sa arunce cu noroi in aromani . Ti ai dreaq de cumani parveniti stricati. Urata gloata .
3
16
E grav! Daca a ajuns un ciobanete sa se considere mai destept CA CArmen dan,ca vasilca-viorica,ca olgutza !! iata, i se frange putza! Pai daca ii vine dileala ciobanului face un guvern cu mache,lutu si cu meme de revine diaspora acasa la miting in fiecare zi sa strige muiegigi.
19
4
ne tine noua lectii de moralitate.cand a fost in parlamentul european s-a facut de cacat in permanenta,un semi-analfabet dar de e greu pentru el sa isi aminteasca cine e si de unde provine.Romania,e pe ultmul loc si datorita unora ca el.priviti Constanta unde e multumita acestor golani din etnia asta respingatoare.
25
3
Decat sa iei tu pe degeaba ,mai bine sa se aleaga praful!
13
6

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272