REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Gigi Becali le 'liniștește' pe enoriașele bătute de Calistrat: E o operațiune pe care Dumnezeu a permis-o

Gigi Becali le 'liniștește' pe enoriașele bătute de Calistrat: E o operațiune pe care Dumnezeu a permis-o

Valentina CAMARA 20 noiembrie 2022 | 09:01 891

Omul de afaceri Gigi Becali, cunoscut pentru apropierea sa de Biserica Ortodoxă Română, susține că păritele Calistrat a fost provocat de cele două enoriașe pe care le-a bătut fiindcă are faimă de om slab la nervi.

Gigi Becali

„Este o operaţiune pe care Dumnezeu a permis-o. Nu e treaba mea să-l judec pe părinte, că e un foarte bun teolog şi îmi place de el. Dar trebuie să ştie că s-a permis asta pentru smerenie, pentru că are nevoie de smerenie la toată teologia pe care o are şi la toată trăirea, şi la toată lucrarea pe care o face.

Dacă-i spune Calistrat femeii ăleia că să-ţi dea Dumnezeu ţie ce mi-ai făcut mie… păi un duhovnic zice să te ierte Dumnezeu. Asta este răzbunare, nu e lucru duhovnicesc. Eu l-am văzut cum vorbeşte, este tobă de teologie, dar asta nu înseamnă acum că părintele trebuie să ne dorească nouă ce blestemăm noi sau dacă greşim ceva, ne dă părintele cu ceva în cap.

În biserică nu mai putem să vorbim cum vrem noi, e Maica Domnului, trebuie să fim puţin mai smeriţi. Eu îl felicit pentru lucrarea lui, dar trebuie să aibă puţină smerenie. Păi ce o să zică lumea dacă tu îi doreşti la o femeie care te-a blestemat blestemul înapoi?

Noi îi luăm apărarea, nu că eu sunt cineva, poate Dumnezeu aşa a vrut, părinte, mai multă smerenie, fii mai blând şi mai smerit. Şi să lăsăm jargoanele la predici. În biserici se spun pilde, nu jargoane”, explică afaceristul, potrivit știripesurse.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212