REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Gigi Becali riscă să intre din nou în puşcărie!

Gigi Becali riscă să intre din nou în puşcărie!

Replica API 30 august 2017 | 00:00 242

sursa foto Alex Nicodim Gazeta Sporturilor

Conducerea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP) a confirmat, la data de 28 august, cu prilejul unei scurte întâlniri, decizia de a sesiza în zilele următoare Parchetul împotriva fostului deţinut George Becali pentru infracţiuni de ultraj şi şantaj la adresa unui director de penitenciar.

George Becali riscă o nouă pedeapsa cu închisoarea de până la 5 ani la care se va adaugă o majorare cu jumătate din pedeapsa aplicată pentru săvârşirea unei infracţiuni în stare de recidivă plus restul de pedeapsa rămas neexecutat prin liberarea condiţionată, se arată într-un comunicat de presă al Federației Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor.

"Reamintim că ex-deţinutul George Becali a intervenit într-o emisiune de televiziune din data de 19 august 2017 unde a afirmat în mod explicit că i-a transmis o serie de mesaje de ameninţare directorului Penitenciarului Jilava pe motiv că acesta nu ar fi aprobat o nouă învoire pentru vărul Victor Becali. Ulterior, George Becali a încercat să se disculpe folosind aceeaşi strategie care - deloc surprinzător - i-a mai adus şi alte condamnări penale.

Sunt de notorietate încercările acestuia de a convinge judecătorii că persoana sechestrată ar fi intrat singură în portbagaj pentru a nu păta de sânge o banchetă extrem de sensibilă şi că mita ar fi o formă de premiere. În acest context, aşteptăm şi o reacţie a ministrului Justiţiei în legătură cu abaterile disciplinare şi infracţiunile constatate la finalul anului 2016 la Penitenciarul Poartă Albă în legătură cu favorizarea unor deţinuţi - vip, printre care se numără şi acelaşi George Becali. În acest caz, ilegalităţile au fost deja constatate, dar sancţiunile se lasă aşteptate", se mai arată în comunicat.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Prosti suntem noi,noI cei care -l vedem pe acest maimutoi excroc un mare credincios.El a fost si va ramane un infractor ,un excroc crescut si ridicat de politicieni din randul ciumeirosii.Asa ca acest cscat de om nu mai trebieste bagat in seama si promovat ca exemplu in societate.Ca simpla fecala umana trebuie sters doar cu hartie igienica .
2
1
Cipanii sunt primii cimpanzei fara coada. Daca parvin si fac pe nebunii trebuie dusi la zoo, nu la puscarie .
5
0
Machidon prost hot si in numele credintei a indus o tara intreaga ca e si analfabet ca asa sunt prosti cand devin bogati.
3
2
Sa-i ajute Dumnezeu sa intre din nou.....
3
4
Asa cu Numa jigniti machidonii infecti
3
2
Un analfabet, un circar...un mare circar ! La puscarie cu el, chiar merita acest personaj... Se mai vrea si presedinte al acestei tari !?
5
3
Esti atat de prost incat asociezi machidonii cu Makidonia
3
1
prima data mi-a fost mila de el dar acum sal bage iar daca e prost, si e. de ce te mai mananca in cur sa te bagi in comentarii , sa-l arda daca e bou
5
2
Tu oricum esti un retard, iar machidonii iti dau la muie in avans. Sa o confiste pe mata sclavule, nu e nimeni de vina ca Romania a ajuns o tara de puturosi si de coarde. Tu ai muncit vreodata in viata ta? Jegule. Frustratule.
7
10
Ma scuzati.iar am inceput sa comentez ca prostul.ce sa fac?ma nascut mama redus mintal.dar pina la urma chiar daca sint internat la Palazu Mare,tot am si eu dreptul sa comentez.
9
5
Hohoho!mos craciun vine cu cadouri la becali mai devreme! Hohoho,si meme si Lutu ca doi spiridusi vor merge cu cadouri la parnaie ptr gigi?!Dar ce face razboinicul luminii ? De ce vrea el sa-l mai vada fiicele cum il iau mascatii din casa in pijamale si-l arunca in duba? Inseamna ca gigi statea bine la parnaie si mai vrea! Umflati-l,zic!Ma-sa se roaga sa fie pedepsiti cine i-l baga pe fie-su la parnaie si el se baga singur!De mult nu se mai spun bancuri cu bula! Cele mai bune bancuri sunt vorbele si faptele lui gigi! Free gigi !!!
7
4
sa te pui cu snapanii din ANP care sunt niste escroci pusi pe capatuiala,care se dau mari cinstiti.
12
4
Gura bate fundul ! Makedonii se cred in Makedonia, nu in Romania. Confiscarea totala a averilor ilicite ale tuturor makedonilor, hoti de profesie, rusinea Romaniei moderne.
18
7

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218