REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
10.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Gigi Becali speră să obțină zeci de milioane de euro pe Man, Tănase și Coman, însă aceștia nu formează nici pe departe cel mai productiv trio din Liga 1

Gigi Becali speră să obțină zeci de milioane de euro pe Man, Tănase și Coman, însă aceștia nu formează nici pe departe cel mai productiv trio din Liga 1

Replica API 31 decembrie 2019 | 00:00 328

Tripleta FCSB nu prinde primele două locuri în ierarhia golurilor marcate pe parcursul actualului campionat al Ligii 1.

"Nu există în Europa jucători precum Man și Coman. De Tănase nici nu mai zic, că el e deja consacrat". Declarația îi aparține lui Gigi Becali, cel care cu fiecare apariție publică pe care o are susține că în schimbul acestor fotbaliști va încasa sume record atunci când îi va vinde în străinătate.

E o tripletă care a produs mai mult de jumătate dintre golurile pe care FCSB le-a înscris pe parcursul actualului campionat, însă Man, Coman și Tănase nu formează nici pe departe cel mai productiv trio din Liga 1.

Cei 3 elevi ai lui Vintilă au reușit 18 goluri, cu Coman lider incontestabil, 10 reușite, Florinel fiind și cel care conduce ierarhia generală a marcatorilor de pe prima scenă. Totuși, Man-Tănase-Coman sunt depășiți de alte două linii ofensive, care provin chiar de la echipele care se află deasupra FCSB-ului în clasament.

Astra are 3 marcatori de top în atac. Alibec și Budescu au înscris împreună 15 goluri, dar lângă ei a evoluat aproape etapă de etapă un fotbalist care a bifat un progres imens, Valentin Gheorghe, cel care a înscris 8 goluri, atâtea câte au la un loc Tănase și Man!

Chiar și CFR propune un trio de atac peste "perlele" lui Becali. Omrani, Deac și Păun au fost în Liga 1 mai productivi decât cei 3 fecesebiști, în condițiile în care atacantul francez, desemnat în Ancheta Gazetei Sporturilor cel mai bun fotbalist străin al campionatului, a fost doar de 4 ori titular în cele 16 apariții din aceste 22 de etape.

13,8 milioane de euro e cota de piață cumulată a celor 3 din tripleta FCSB-ului, mai mult decât dublu față de trioul Astrei, evaluat la 6,6 milioane de euro

Au costat 5 milioane de euro

Cei 3 din ofensiva FCSB-ului au fost de departe jucătorii care au costat cel mai mult din perspectiva sumelor de transfer. Gigi Becali a trebuit să plătească pentru fiecare dintre ei, inclusiv pentru Man, care a fost adus de la divizionara B UTA. Coman, Tănase și Man au însemnat un efort financiar de 5 milioane de euro.

Craiova, doar 6 goluri!

Un record negativ incredibil îl stabilește una dintre candidatele la titlu. Universitatea Craiova a rulat cel mai des în atac formula Bărbuț-Ivan-Mihăilă, însă cei 3 au avut o productivitate extrem de slabă. Mihăilă e golgeter între cei 3, cu numai 3 reușite. Ivan a marcat doar de două ori în 13 meciuri, iar Bărbuț a punctat o dată în 18 partide în care s-a aflat pe teren.

Cum e la granzii Europei

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
stirile sportive romanesti prezinta mai mult ce vorbeste latifundiarul decat performanta sportivilor. Nici o zi fara Becali sau Fcsb
0
0
Beeeeecali....
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108