REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Gillian Anderson, trădată de prietena ei, care i-a furat iubitul!

Gillian Anderson, trădată de prietena ei, care i-a furat iubitul!

Replica API 19 ianuarie 2021 | 00:00 1341

Gillian Anderson şi producătoarea Jemima Goldsmith sunt prietene apropiate de mulţi ani, dar asta nu a împiedicat-o pe cea din urmă să sară în braţele lui Peter Morgan, cel care a format un cuplu cu Gillian.

Gillian Anderson, Peter Morgan și Jemima Goldsmith

Peter Morgan este creatorul serialului The Crown - producţie în care Gillian Anderson a strălucit cu un rol surprinzător pentru ea, cel al lui Margaret Thatcher. Tocmai de aceea vestea despărţirii lui Gillian de Peter în luna decembrie, după 4 ani de relaţie, a fost dezamăgitoare - mai ales după o astfel de reuşită colaborare profesională între cei doi.

Acum, însă, s-a aflat că Jemima Goldsmith este noua parteneră a lui Peter Morgan - adică nimeni alta decât producătoarea de film care îi este de multă vreme prietenă lui Gillian. Jemima, Gillian şi Peter erau chiar văzuţi adesea toţi trei la diferite evenimente sau petrecând timp împreună. În aceste circumstanţe, vestea noului cuplu format la doar câteva săptămâni după ce Gillian s-a despărţit de Peter este cel puţin suspectă.

Oare între Jemima şi Peter nu a existat o relaţie paralelă de mai multă vreme pe la spatele lui Gillian? Oare nu acesta este motivul ascuns al despărţirii actriţei de scenaristul britanic? Surse din cercul lui Anderson spun că Jemima s-a şi mutat împreună cu Morgan - ceea ce pare o dovadă în plus că cei doi erau de mai multă vreme împreună, scrie okmagazine.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce proasta si asta,nu gaseste unul tanar si viril? S-a cuplat cu bosorogul asta numai pt bani!
1
0
Mai bine spus i-a furat cadavrul prietenului ei, ala pare mort de batranete
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468