REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
16.2° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Gina Pistol, vacanță în Lefkada: „Îmi reîncarc bateriile departe de cotidian”

Gina Pistol, vacanță în Lefkada: „Îmi reîncarc bateriile departe de cotidian”

Replica API 6 august 2019 | 00:00 479

Gina Pistol

Imediat după terminarea filmărilor emisiunii "Chefi la cuțite", Gina Pistol a plecat într-o vacanță exotică în Insula Lefkada din Grecia. Deși organizarea a fost făcută pe ultima sută de metri, frumoasa prezentatoare s-a distrat alături de prieteni.

Pe lângă plajele cu apă turcoaz și nisip fin, renumite pentru peisajul lor unic, Gina Pistol s-a plimbat și pe străduțele orășelelor. ”De cele mai multe ori tind să aleg destinații în care mă pot bucura de natură și de câteva momente de liniște, departe de cotidian. Așa îmi reîncarc bateriile. Atmosfera de pe insulă a fost una cu totul și cu totul specială. Satele pescărești, drumurile împădurite cu vedere spre orizont și spre mare, stilul de viață liniștit al localnicilor, ospitalitatea lor, toate acestea au fost absolut fantastice!”, a povestit Gina Pistol.

Și pentru că prin rolul său la "Chefi la cuțite" este înconjurață și de delicii culinare, Gina nu a putut sta departe de tavernele grecești și de mâncarea tradițională.

”Bucătăria grecilor este delicioasă! Cu toate acestea, am încercat să nu cad pradă tentațiilor și am ales de fiecare dată salate proaspete, legume și pește la grătar. Am primit și câteva secrete de gătit de la gazdele restaurantelor, așa că m-am întors acasă cu câteva rețete pe care abia aștept să le încerc”, a mai spus Gina.

În această toamnă, "Chefi la cuțite", emisiune a cărei gazdă este focoasa blondină, revine la Antena 1 cu un nou sezon.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
la cati tea incarcat in rominia mergi si la greci
0
0
Gina esti panarama showbizului...cate pule au intrat in tine pana sa te ia fraierica geamantan de smiley,numai vedete ai in cap,asa sunteti toate la orice nivel
2
0
Esti foarte frumoasa Gina! Bravo tie!
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272