REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
12.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Gina, şoferiţa care a provocat un accident şi a FUGIT, a avut în trecut un magazin ‘de vise’!

Gina, şoferiţa care a provocat un accident şi a FUGIT, a avut în trecut un magazin ‘de vise’!

Replica API 14 aprilie 2018 | 11:17 545

Ca să vezi!

Ca să vezi!

Gina Dragu, în vârstă de 26 de ani, a provocat un accident rutier în timp ce rula cu autoturismul marca Volkswagen Tiguan pe bulevardul Ferdinand. A intrat în coliziune cu două autovehicule, între care un taximetru, trei persoane fiind rănite. Persoanele cu care se afla, de etnie romă, au făcut circ la fața locului, amenințând și înjurând victimele, după care au părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor competente. La scurt timp, tânăra a fost depistată, ea fiind la domiciliul unui amic. Precizăm că există posibilitatea ca ea să se fi aflat sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor. De menționat este și faptul că a fost cercetată pentru deținere și trafic de droguri.

Mai exact, în februarie 2013 a fost arestată alături de Ionel Ispas (zis Wilson), Somna Carabulea, Constantin Scarleţ și Vasile Scarlat (zis Wilsonică). “Lucrătorii S.C.C.O. Vrancea cu sprijinul B.C.C.O. Galaţi, B.C.C.O. Constanţa, S.I.P.I. Vrancea şi S.R.I. Secţia Vrancea au desfăşurat un număr de şapte percheziţii domiciliare la locuinţele mai multor suspecţi din municipiul Focşani şi oraşul Eforie Nord.

Cu această ocazie, au fost găsite: 500 grame substanţe etnobotanice, 2 grame haşiş, suma de 8000 lei provenită din vânzarea de astfel de substanţe şi 2 cântare electronice”, potrivit IPJ Vrancea. Se pare că ancheta începuse din toamna anului 2012, timp în care mai mulți polițiști sub acoperire se întâlniseră cu membrii grupării. În plus, potrivit ziaruldevrancea.ro, Gina Dragu a a deținut un ”magazin de vise”. Pe 22.04.2013, toți au fost condamnați de Tribunalul Vrancea la pedepse cu suspendare, Gina Dragu alegându-se cu 2 ani cu suspendare.

Decizia a rămas definitivă la Curtea de Apel Galați pe 18.06.2013. Revenind la cazul de față, amintim că la data de 12 aprilie, în jurul orelor 15.35, la intersecția dintre bulevardul Ferdinand cu strada Mihai Viteazu, în dreptul imobilului cu nr.17, conducătorul unui autoturism marca Volkswagen Tiguan, care se deplasa dinspre bulevardul I.C. Brătianu către strada Mihai Viteazu, a intrat în coliziune cu două autoturisme oprite la semafor, între care un taximetru.

Trei persoane din taxi au fost rănite ușor, între care și un bebeluș. Femeia care se afla la volanul mașinii marca Volkswagen a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție. La scurt timp a fost depistată la domiciliul unui amic. De menționat este și faptul că, după producerea accidentului, Gina Dragu și cei doi pasageri din autovehicul, care, potrivit martorilor, abia se țineau pe picioare întrucât s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice, au făcut scandal, amenințând victimele nefericitului eveniment rutier. În cauză continuă cercetările.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Scrieti de cazul lefter costel de la cernavoda care a omorat o femeie pe trecerea de pietoni si nu a facut o zii de puscarie.Lasati pe gina in pace ca nu a omorat pe nimeni.ala a omorat o femeie
3
1
Sa intre coarda si ciorile la parnaie !
4
0
Gina din eforie Nord este o mare curva , dar o fac posta doar tziganii.
11
0
Atentie DIICOT ! Fraude Informatice Carduri Bancomate si Masluire Pacanele. Luati si pe astia din Mangalia. Nicolae Tutza condamnat zis nicky impreuna cu Tzatza Andrei zis ciusky , Tzatza Nicu tatal , Dani Lupu , Cubanitz Cristian toti cu domiciliul in Mangalia au furat si fura in continuare din bancomate , carduri si aparate slot machine din Romania dar mai mult prin Tari Straine din anul 2008 pana in prezent. Semnat un fost coechipier de sustragere din bancomate , carduri si masluire pacanele care nu si-a luat partea
5
2
Gina draga mea sa nu-ti pierzi antrenamentul tine-o tot asa ca nu patesti nimic .Fii o fericita oro de cate ori ai tu chef !
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102