REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
16.9° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Gino Iorgulescu, dezamăgit după declarațiile lui Mario: Fii-miu e dus cu capul!

Gino Iorgulescu, dezamăgit după declarațiile lui Mario: Fii-miu e dus cu capul!

A.F. 17 noiembrie 2022 | 19:49 5851

În 2019, Mario Iorgulescu, fiul președintelui LPF, a produs un accident rutier în urma căruia un bărbat a murit. În momentul tragediei, tânărul era băut și drogat, notează digisport.ro.

Gino și Mario Iorgulescu

Aflat în Italia, unde ar fi în continuare în proces de recuperare, Mario Iorgulescu a vorbit în premieră despre tânărul de 24 de ani care a decedat în urma accidentului violent, însă declarația sa l-a întristat pe tatăl său.

”Sunt un om foarte amărât! Fii-miu e dus cu capul, iar eu sunt și părintele, și tutorele lui. Nu vreau să comentez mai mult. Puneți-vă în situația mea, mai ales cei care au copii, și o să vedeți cam ce pot simți eu, de câțiva ani!”, a declarat Gino Iorgulescu.

Pe numele lui Mario Iorgulescu a fost emis, pe 15 mai 2020, un mandat de arestare în lipsă, în baza căruia Tribunalul Bucureşti a emis un mandat european de arestare transmis la data de 19 mai 2020 autorităţilor judiciare competente din Italia, în vederea arestării şi predării inculpatului către autorităţile judiciare române. Până în prezent, mandatul european de arestare nu a fost pus în executare, citează stiripesurse.ro.

Mario Iorgulescu: ”Mi-aș dori să fiu condamnat cu suspendare și să îmi fac pedeapsa în Italia”

”Victima era și ea drogată. Actele le are și avocatul meu. Dar acum nu pot vorbi cu el, nu am numărul lui și sunt certat cu ai mei (…) Nu vreau să mă întorc în România. Mi-aș dori să fiu condamnat cu suspendare și să îmi fac pedeapsa în Italia.

Nu am încercat să vorbesc vreodată cu familia victimei. Dar aș vrea să le transmit ceva, să îmi cer scuze. Vreau să le spun întâi condoleanțe. Chiar sunt sincer. Dar vreau să le spun că oamenii mai și greșesc. Vreau să le spun că aș vrea să dau timpul înapoi, nu aș mai face acea greșeală. Nu pot să dau timpul înapoi, dar pot să le fac o promisiune.

Voi avea grijă de acei copii, nu le va lipsi nimic, niciodată, mă voi ocupa personal, eu și familia mea. Voi face tot posibilul să nu ducă lipsă de nimic, chiar știu că le este greu fără tată, mi-aș fi dorit să nu se întâmple asta”, a transmis Mario Iorgulescu, conform Fanatik.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bă mafiotule nu ți-e rușine, nimeni nu spune să nu-ți aperi fiul, e logic bă da câtă nesimțire să aveți în voi, clar că lai pus să dea acele declarații, că să aveți o scuză că vezi doamne e dus cu pluta.
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272