REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

GIOLACAI, pe mâna PROCURORILOR după ce și-a TERORIZAT NEVASTA

GIOLACAI, pe mâna PROCURORILOR după ce și-a TERORIZAT NEVASTA

Replica API 20 ianuarie 2022 | 00:11 25212

Arsen Giolacai este cunoscut la malul mării, pe vremuri făcând ”legea” pe străzile din Constanța. Parte din clanul Pitbull, Giolacai a fost implicat în numeroase reglări de conturi, a fost împușcat în 2010 și condamnat pentru viol, în 2013. A ieșit din pușcărie în 2017 și de atunci se pare că și-a terorizat soția, după cum a spus chiar ea în fața instanței. La finele anului 2021, femeia a plecat de acasă, mergând la domiciliul părinților. Dar Giolacai a venit după ea, amenințând-o cu moartea. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal, iar femeia a cerut și ordin de protecție. Între timp i-a cerut și divorțul.

Giolacai Arsen

Amenințări cu moartea: Vă scot mațele, vă tai gâtul

În fapt, femeia a arătat, în fața instanței, că, în anul 2014, s-a căsătorit cu Arsen Giolacai și a locuit cu acesta la imobilul aparținând tatălui acesteia, situat în municipiul Constanța, pe bulevardul Mamaia, unde acesta figurează în prezent cu domiciliul. Aceasta a spus că, din luna octombrie 2017, când a fost eliberat din Penitenciar, a devenit foarte violent cu ea, agresând-o fizic și verbal, iar în luna decembrie 2017, întrucât i-a reproșat că nu își petrece sărbătorile cu aceasta, s-a năpustit asupra ei și a lovit-o cu pumnii și picioarele.A mai indicat că pârâtul a continuat să o amenințe cu acte de violență și a agresat-o și, întrucât nu a mai suportat abuzurile, în data de 16.12.2021 a plecat de la locuința unde a stat cu acesta, proprietatea tatălui său și a mers la părinții săi, într-o localitate din județul Constanța.

Giolacai Arsen în tinerețe

Dosar penal pentru amenințare și violare de domiciliu

A mai arătat că în seara de 20.12.2021, Arsen Giolacai a venit după ea și a intrat forțat în curte, a amenințat-o cu acte de violență, că o să o omoare, că o să le scoată mațele tuturor, că o să le taie gâtul. dacă nu iese să vorbească cu el.

”Pârâtul mă amenință că mă omoară, că pune în pericol afacerile tatălui meu, îmi spune că are cunoștințe și că eu sunt un nimeni și că trebuie să îmi fie frică de el”, a spus femeia în fața instanței.

Tatăl acesteia a depus o plângere la Postul de poliție, fiind întocmit dosarul penal cu nr…/P/2021 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, pentru infracțiunile de amenințare și violare de domiciliu, fiind emis un ordin de protecție provizoriu. În drept, au fost invocate dispozițiile Legii nr. 217/2003. Pârâtul legal citat, cu un exemplar al cererii introductive de instanță și al înscrisurilor anexate acesteia, nu a depus întâmpinare și nu a formulat apărări.

Minuta judecătorească în privința ordinului de protecție

A cerut ordin de protecție

Soția lui Giolacai Arsen a cerut ordin de protecție și în instanță, care, pe 7 ianuarie, a fost admis și emis. ”Emite un ordin de protecţie în favoarea reclamantei pe o perioadă de 3 luni, cu următoarele măsuri - obligaţii şi interdicţii în sarcina pârâtului: 1. Evacuarea temporară a pârâtului din locuinţa situată în mun. Constanţa, ..., jud. Constanţa. 2. Reintegrarea reclamantei în locuinţa situată în mun. Constanţa, ... jud. Constanţa. 3. Obligarea pârâtului de a păstra o distanţă minimă de 200 m faţă de reclamantă, precum şi faţă de membrii familiei acesteia, respectiv numiţii ... şi ... . 4. Obligarea pârâtului de a păstra o distanţă de 200 m faţă de locuinţa reclamantei situată în mun. Constanţa, ..., jud. Constanţa, precum şi faţă de locuinţa părinţilor săi, situată în comuna Corbu, ... jud. Constanţa. 5. Interzicerea oricărui contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice alt mod, cu victima. În temeiul art. 38 alin. (5) lit. a) din Legea nr. 217/2003, dispune efectuarea de verificări periodice şi spontane privind locul în care se află agresorul de către organele de poliţie competente. În temeiul art. 38 alin. (6) din Legea nr. 217/2003 atrage atenţia pârâtului asupra faptului că încălcarea oricăreia dintre măsurile, obligaţiile sau interdicţiile dispuse prin prezentul ordin de protecţie constituie infracţiune, conform art. 47 alin. (1) din acelaşi act normativ”, potrivit minutei judecătorești.

Cererea în instanță privind divorțul

A cerut și divorțul

De asemenea, pe 18.01.2022, la Judecătoria Constanța a fost înregistrată cererea de divorț, depusă de soția lui Arsen Giolacai. Urmează să se stabilească termenul.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ARSEN este un adevarat interlop de temut. Face parte din mafia albaneza din Corsica.
0
0
trebuie impuscat din nou ! si bine . o scursura a societati !
0
0
Acesta nu este Hakan Gumusoglu din Zuleyha de la Kanal D ?
0
1
Ba ia nu va mai luati de iubita mea Arsenica din puscarie
2
0
Mai sifoneaza ceva in speranta ca isi face un loc mai caldut. Bivol ordinar.
9
0
Impuscat in cap,atata
5
0
Arsene tiai pierdut toti prietenii.ai arfe de mare mafiot.o sa ramai doar cu orfani aia de pe atelierelor.tea chemat lumea la interval ai refuzat de trei ori.acum te duci iar la cusca!
13
3
Sa nu te impiedici in sireturi sa nu calci pe ele
8
0
Lu asta i sa facut iar de arabi ? Arsen de ce nu stai tu linistit .. ca o viata ai
12
0
Lasati judecatoarele sa vina la mine
6
3
Cand umpleai FB-ul cu poze din restaurante, cluburi si alte chilabale pe unde te ducea Arsen, tot terorizata erai?
9
21
Un boschetar . Un simplu puscarias infect.
38
5
Un boschetar umflat cu steroizi
39
7
Un peste borat
31
3
Fata mea vrea partea ei doar na produs degeaba pt arsen atatia ani sa dea banu sil lasam in pace cu familia lui
24
7
De ce oare le da voie acestor pirnaiasi sa mai intre in salile de fitness?
31
1
Normal, cand esti abuzat la parnaie abuzezi si tu la randul tau atunci cand iesi.
36
2
Daca il vedeti in adidasi aveti grija e pregatit de bataie si e rau de tot cu daliana era vb nu vrun baiat
15
13
REPLICA,nu va da cu virgula ce relatati in articol? A fost condamnat pt viol in 2013 pt viol si incarcerat iar in 2014 s-a casatorit si a locuit cu sotia cu toate ca el a avut o pedeapsa de vreo 6 ani. Cum explicati?
11
8
Jude cato rii de regula sunt ina rma ti. Poate isi gaseste nasul
16
2
un sclav unflat cu pompa
33
1
Cine plm mai e si Boratalai
37
2
Arsen ma arde
19
2
Ba sclavule care te fugarea argean si ai venit cu 23 de baieti ca sa il bati... Inafara de Daliana pe cine morti tai ai batut ?????
30
5
A auzit cineva de el?ce fapte a facut ?sa rasune numele asta..inafara de paracios ..hmm o fii ciumeg pt copii,nu sa auzit nici un interval cu el,si asta tot la buchet e bagat
43
9
Un bolnav mintala !
47
4
Ca e nebun si e de condamnat...dar multi nu au auzit de giolacai si isi dau cu pararea.pai o luati la fuga numai daca bate din palme lacheilor
15
62
Bolnav psi hic. La spital ii e locul.
56
9
Singurul interlop care vreodata a oprit gloantele cu mainile. Nimeni n-are tupeu sa se puna cu Arsen
16
83
o sa vada ce teroare dezlantuie giolacai asupra ei
7
83

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108