REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
11.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Gnohere nu vrea să se despartă de FCSB

Gnohere nu vrea să se despartă de FCSB

Replica API 2 mai 2020 | 00:00 909

Harlem Gnohere (32 de ani) vrea să facă pace cu Gigi Becali și i-a transmis acestuia că-și dorește să continue la FCSB. În schimb, atacantul francez a cerut să fie scos din șomajul tehnic.

”Bizonul” a acuzat clubul de discriminare și de comportament ilegal, dar acum bate în retragere, mai ales că mai are un an de contract și este conștient că dacă nu va juca atunci va avea de pierdut. El i-a transmis lui Gigi Becali doleanța sa și a spus că, pe cale de consecință, nu mai vrea să fie trecut la capitolul ”șomeri”, notează GSP.ro.

Și Dumitru Dragomir i-a transmis un mesaj subliminal lui Gigi Becali. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal susține că le va fi greu celor de la FCSB să mai găsească un atacant la fel de bun precum Gnohere, notează digisport.ro.

"Greșește cu Bizonul. De unde iei vârf de atac mai bun ca Bizonul?! Părerea mea este că s-a greșit că nu l-a lăsat să joace titular", a declarat Dumitru Dragomir la AntenaSport.

Pe lângă faptul că l-a băgat în şomaj tehnic pe Gnohere, Gigi Becali a spus că atacantul mai are contract până la finalul acestui sezon, iar această afirmaţie l-a scos din sărite pe francez, care probabil s-a simţit şi umilit, având în vedere că informaţia este eronată şi, în plus, el este totuşi cel mai bun marcator străin în cupele europene din istoria roş-albaştrilor.

”Boala Alzheimer. Boala progresivă care distruge memoria şi alte funcţii mentale importante. Conexiunile neuronale şi neuronii de asemenea se degradează şi mor, ceea ce se traduce prin distrugerea memoriei şi alte funcţii mentale importante”, a fost postarea lui Gnohere pe reţelele de socializare, alături de o poză din 2018, de la momentul semnării prelungirii contractului cu FCSB până în 2021.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212