REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

GOLANII care au TÂLHĂRIT un ȘOFER implicat într-un accident rutier au ajuns la RĂCOARE

GOLANII care au TÂLHĂRIT un ȘOFER implicat într-un accident rutier au ajuns la RĂCOARE

Replica API 13 august 2021 | 22:24 1634

Cei trei tineri care au furat de la un șofer care a produs un accident rutier au fost arestați preventiv. Este vorba despre Stoica Florin, Osman Maxum și Nicolae Gheorghiţă Stelu. Aceștia au depus contestație, pe care le-a respins-o Tribunalul Constanța.

foto: news.ro

Amintim că totul s-a petrecut pe 16 iulie, când, la orele prânzului, un bărbat în vârstă de 29 de ani rula cu autoturismul său. Ajungând pe strada Silozului, din cauza efectuării unei manevre, fără să se asigure, a provocat un accident rutier, o persoană fiind rănită. În acel moment, așa cum se întâmplă de obicei, la fața locului s-a adunat multă lume, care a început să vocifereze. Trei tineri s-au desprins din gloată și s-au dus spre autorul accidentului rutier, pe care au început să-l apostrofeze și să-l tragă la răspundere pentru cele petrecute. Însă, cei trei aveau altceva în plan, și anume să fure. Ceea ce au și făcut, lăsându-l pe șofer fără telefon.

”Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 16 iulie a.c., cei doi l-ar fi deposedat, prin violență, pe un bărbat, de 29 de ani, de telefonul mobil, faptă comisă în urma unui eveniment rutier petrecut pe strada Silozului din Medgidia. Joi, 5 august a.c., polițiști de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Medgidia au identificat și reținut doi bărbați, de 19, respectiv 35 de ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. În baza probatoriului administrat, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, iar vineri au fost prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă”, potrivit oamenilor legii.

Precizăm că Osman Maxum este cunoscut de oamenii legii încă de când era copil.

Citește și: Hoții prinși în urma filajelor și flagrantului de la Constanța nu sunt la prima abatere

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212