REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Gorghiu, despre posibila plecare a UDMR de la guvernare: Nu este nevoie să generăm o criză guvernamentală

Gorghiu, despre posibila plecare a UDMR de la guvernare: Nu este nevoie să generăm o criză guvernamentală

Replica API 2 august 2022 | 00:00 538

Preşedintele interimar al Senatului şi vicepreşedintele PNL Alina Gorghiu a afirmat că nu este nevoie să fie generată o criză guvernamentală din cauza declaraţiilor hazardate făcute de către premierul Viktor Orban în România.

Alina Gorghiu

„La acest moment România are un mare noroc, de altfel şi un avantaj că în acest context extrem de complicat avem şi premier si preşedinte şi colegi în Guvern şi Parlament cu valori democratice europene asumate. Nu cred că este vreun pericol ca democraţia să decadă, aşa cum se întâmplă în alte state şi am văzut un discurs de care ne-am disociat, acela susţinut de premierul Viktor Orban. Nu este nevoie să generăm acum o criză guvernamentală din pricina declaraţiilor pe care hazardat le-a făcut premierul Ungariei pe teritoriul României. De ce? Avem un context foarte complicat, avem război la graniţă. Sigur devine uşor obositoarea pentru publicul larg, dar aceasta este realitate”, a afirmat Alina Gorghiu, luni la Digi 24, citează stiripesurse.ro.

Premierul Ungariei Viktor Orban a spus, săptămâna trecut, la Tuşnad, că pentru încheierea războiului din Ucraina este nevoie de o nouă strategie a Occidentului, el precizând totodată că discursul ruşilor trebuie luat în serios.

De asemenea, Viktor Orban consideră că alimentarea cu arme moderne a Ucrainei nu va face decât să prelungească războiul, iar conflictul nu va fi încheiat decât în urma negocierilor ruso-americane.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
leaca ciinele de linga macelarie,pleaca bozgorul de la furaciune?never ever!
0
0
de-aia pleaca tineretul din tara, s-a saturat de vrajeala ieftina si de saracie scumpa
1
0
Te-ai spalat pe dinti inainte sa pupi pidin dos ?!
1
0
De treizeci de ani avem criza guvernamentala,in sensul ca de fapt acoloo se duc batalii de orgolii,pentru felurite dimensiuni de ciolan si fara legatura cu a face bine poporului. Ca pleaca uunii sau vin altii,deja nu mai inseamna nimic. E tot haos si romanii nu mai au nici o speranta,ei doar facand afirmatii pozitive cand sunt intrebati,asa sa dea bine. La milioanele de romani plecati si restul saraci ,degeaba se face propaganda. Avem guvern,dar nu pentru ,ci impotriva romanilor si asta este evident dupa o scurta privire pe orice strada sau in ochii tristi,disperati ai trecatorilor.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272