REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Gorghiu: PSD merge în opoziţie şi nu înţeleg disperarea liderilor săi; să facă ceva bun cu voturile obţinute

Gorghiu: PSD merge în opoziţie şi nu înţeleg disperarea liderilor săi; să facă ceva bun cu voturile obţinute

Replica API 12 decembrie 2020 | 00:00 1465

Senatorul PNL Alina Gorghiu a afirmat, vineri, că PSD merge în opoziţie şi nu înţelege "disperarea care se vede" la liderii social-democraţi, transmiţându-le acestora "să se gândească să facă ceva bun" cu voturile obţinute.

Alina Gorghiu

"PSD merge în opoziţie. Majoritatea de centru - dreapta a fost deja formată. Şi toate acestea fac parte din normalitatea unei vieţi politice democratice. Aşa că nu înţeleg această disperare care se vede acum la liderii săi. Au avut controlul asupra Parlamentului mulţi ani şi nu reiau toate relele făcute de oamenii lor care conduceau majoritatea", a scris Gorghiu pe Facebook, potrivit Agerpres.

Ea le-a transmis liderilor PSD să revină la un comportament democratic şi să lucreze "cu responsabilitate" în Parlament.

"Dacă simt nevoia de a fi băgaţi în seamă, să se gândească să facă ceva bun cu voturile pe care le-au obţinut. Să lucreze cu responsabilitate în Parlament. Să revină la un comportament democratic, să contribuie la reformele necesare ţării, pentru că ştiu şi ei că sunt necesare. Şi să îşi reformeze propriul partid. De data asta pe bune, fără Iordache şi alţii ca el", a adăugat Gorghiu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa faci politica,e tare incercanata in coltul gurii...
1
0
Treaba romaneasxa, socoteli de curva; locul 1 merge in opozitie. Corect era sa formeze locul 1 guvernul si sa-l pice la vot in parlament, nu Iohanis ca asa vrea pula lui.
4
1
si peste 5 ani o sa spuneti iar ca psd a distrus tara ca doar au fost majoritari anul asta si urmatorii 4 ani ca doar au castigat alegerile, cum spuneti si acum ca au furat 30 de ani in timp ce voi ati fost fete mari si se vor gasi destui fraieri sa va creada.
9
3
nu va apuca primavara
6
3
Decat sa vezi paiul din ochiul altuia, vezi barna din ochiul tau! Deja nu va intelegeti cu USR !Impreuna cu opozitia au 45 la suta ....Deci?
8
3
Rusine sa iti fie
10
4
nu mai esti in campanie electorala apucativa de treaba mincinosilor a-ti avut noroc cu oameni lui basescu castigand ceva judete voi cei liberali puteati avea soarta pnteului.
11
3
nu vezi ca nimeni nu se mai incurca cu lichelele de la psd ....s a saturat lumea de ei
7
10
voturile psd sa-ti dea muie si cu pupaza limberala sa te sature pe tine si iohanus futuva-n gura de spurcaciuni ordinare
10
8

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272