REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Goșu STILA se ține TARE! După ce consilierii i-au respins PUZ-ul, INSISTĂ cu proiectul din zona Flămânda!

Goșu STILA se ține TARE! După ce consilierii i-au respins PUZ-ul, INSISTĂ cu proiectul din zona Flămânda!

Replica API 5 martie 2021 | 12:04 5782

Goșu Stila nu se lasă! După ce consilierii locali i-au respins, recent, investiția din zona Flămânda, acolo unde voia să ridice un bloc între case, iată că afaceristul dă dovadă de perseverență și nu se lasă până nu-și va vedea visul împlinit. A redus regimul de înălțime, limitându-se la 2 etaje. Poate, de data aceasta, este cu noroc!

Planul urbanistic zonal pentru teritoriul din zona Flămânda inițiat de Goșu Stila nu a trecut de votul consilierilor, în ședința din ianuarie. Cu atât mai mult cu cât proiectul avea și avize negative de la comisiile de specialitate. Liberalii au anunțat că nu vor aproba construcția de blocuri între case iar cei de la USR PLUS au declarat că nu susțin haosul urbanistic.

Au fost 18 voturi împotrivă şi 8 abţineri, din partea aleșilor locali. Edificarea acestui bloc ar fi modificat caracterul zonei, și anume din locuințe individuale, în locuințe individuale și colective. PUZ-ul în cauză a fost început pe vremea vechii administrații și ar fi trecut fără probleme, așa cum, timp de 12 ani, pe vremea fostei administrații, am fost martori neputincioși la distrugerea orașului.

Recent, Goșu Stila a cerut un nou certificat de urbanism de la primărie, pentru construire locuință S+P+2E cu funcțiune complementară – spațiu comercial/birou și împrejmuire teren.

Cine este Stila Goșu

Stila Goșu este cunoscut la nivel local pentru nenumăratele scandaluri în care a fost implicat. În anul 2009, a fost trimis în judecată pentru răpire, șantaj și loviri sau alte violențe.

Doi ani mai târziu, Curtea de Apel Constanța l-a condamnat pe Stila Goșu la doi ani de închisoare cu executare pentru lipsire de libertate.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Frustratilor nu aveti ce sa ziceti!!! Asta daca avea evaziune nu avea pe numele lui nimic!!!!asa ca cei rautaciosi multa sanatate si spor la banii ca stila o duce bine vad!!!!faptele vorbesc si nu voi guralivi si puturosiii!!!
2
0
Mamaaa ce se mai oftica oligofrenii. Muriti fraierilor. A construit si o sa mai construiasca. Bravo Stila! Da-i inainte sa moara toti asistatii si atarnatorii... La munca futu-va-n gura de hateri
5
6
Omul a cumparat terenul cu bani, nu l-a primit pe gratis. E normal ca vrea sa construiasca ceva...ptr a face profit. Ptr asta trebuie MUNCA. Un cuvant necunoscut voua. Asa ca latrati pana nu mai puteti. Sclavilor...
7
4
Hahah bah rable anonime chiar nu va e rusine dupa ce va masturbati de saraci ce sunteti sa mai comentati
6
5
Bravo, frate ! Stop ! Prea au macelarit orasul asta, l-au sufocat cu toate hidoseniile ; pe locuri de garaje au ridicat P plus infinit . Ajunge ! Plantati copaci, puneti verdeata, cum ati vazut in copilaria voastra cand pasteati oitza . Sa treaca doar proiectele care respecta legea si de care are nevoie urbea, sa se termine cu interesele asa-zisilor "investitori imobiliari".
14
6
Cre ca de maine ma apuc de cururi de machedoance. Sunt imbracate, aranjate, gata de parlit. Cu mirosul de branza nu-mi fac probleme ca am nasul infundat..Cine mai vrea, cine mai doreste...va astept la filicori.
8
9
Stila e fratele meu pe bune
6
3
Ce se mai aude cu blocul lui Galani? Tot in picioare, tot? Hai ma terminati cu astfel de articole la comanda. Sa se construiasca blocuri, dar cu cate doua locuri de parcare pentru fiecare apartament.
8
5
Vedeti ca ii incurcati rau, Stila Gosu este unu si cel cu infractiuni este Stila Sarafu. Informativa mai bine inainte sa realizati un articol.
12
15
Asta e gheu ascuns, pretanarii stiu de el.
6
2
Crotalele !
4
2
Deja il faceti sa para important pe bula
15
5
aia care cumpara in astfel de conditiiii
11
3
Vezi o gramada de oameni intitulati investitori imobiliari cu averi considerabile si nu vezi un proiect de avergura facut sa respecte legile la modul simplu, ci doar partea de virgule.As vrea sa vad unul ce cumpara o zona de peste 1ha pe care planteaza blocuri decente , cu spatiu verde, loc de joaca, parcare.Tunurile pe 200mp nu duc la dezvoltarea orasului, ci la crearea unui ghetou
17
4
Usor usor se caca pe voi !!! MIRELOOOO DACA AVEA SPALARE DE BANI NU FACEA ASA CEVA PE NUMELE LUI!! IAR DAI STIRI ERONATE!!! VEZI CA I ALT STILA ALA!!PENTRU ASTA SONI SUGI CIORAPI MURDARI DIN ADIDASI PRADA LU GOSU
7
14
Gosu Stila pe care il cunosc bine nu e decit un INFRACTOR NOTORIU. Si continua sa faca infractiuni. Asta i fata machidonului asta furtul, minciuna si lacomia. Daca machidonul nu insala pe cineva sa cistige el nu se numeste machidon.
29
12
Sunt dezvoltatori in Constanta,in mare parte.Da-le mumu,amirale,si vei fi votat in conntinuare.
17
10
Sa i sugeti pula frustratilor
6
29
Daca si constructiile sunt oprite de idiotul asta de Primar si de,, City Managerita,,, ma intreb cum se mai dezvolta orasul. Industrie nu, portul incoltit de mafie, agricultura nu. Probabil casele de pariuri si pacanelele vor dezvolta orasul. Amirale, ia vaporul si tai o ca nu i de tine functia de Primar.Si inca ceva... Daca tot vorbeste de lege sa dea raspuns conform legii la solicitarile constantenilor in intervalul de timp conform legii.
9
27
boscchetarul machidon n.are bani de cafeA,cerseste pomana,si vrea sa faca blocuri machidonesti,cu peturi in fundatie fier beton putin dar turcesc,materiale ieftine,pe banii prostanilor?
19
7
Machedoneala continua...
23
7
Nasul lui a vrut sa sara de pe hotel !
9
4
Dupa nume si atitudine este un cipan salbatic spalator de bani.
23
8
Constanta se bazeaza pe doua industrii pentru a supravietui. Turismul si constructiile. Turismul a fost inchis prin lege iar constructiile sunt inchise tot prin lege. Poate ne povesteste administratia locala ce planuri are pentru supravietuirea cetatenilor. Pana acum doar demolari si blocaje.
13
27
Branzari bashiti conceputi la Ceamurlia de jos , evazionisti in Constanta si mari dezvoltatori imobiliari ! Pishane-am pe capatanile lor de miei !
32
7
Oare cum este posibil, ce fel de animale de parinti are acest individ, de i-au pus numele Gosu? Mi-e...greata!
26
7
Daca era babu ii dadea P plus 12
27
3
Asta face acum 2 etaje si spera ca peste 4 ani sa iasa prietenii lui machidoni facaturi la primarie si mai ridica 4 etaje plus unul de intretinere....oricum in primarie au ramas probabil aceiasi mache libidinosi...asa a fost sfatuit ca trocul probabil s-a facut de mult....ai grija nea primare,ai grija...astia te fac pe la spate acolo unde ar trebui sa ai ochi...
31
8
O oaie nenorocita care a ajuns cu turma in orasul nostru! F... n gura de invadatori ! La puscarie cu voi ,copitatzilor!
31
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108