REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.3° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
21.3° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Grădinița „Amicii“, la faza de dotare a sălilor de curs

Grădinița „Amicii“, la faza de dotare a sălilor de curs

A.F. 3 februarie 2023 | 00:00 1182

Toate unitățile de învățământ care sunt reabilitate cu fonduri europene trec prin mai multe etape obligatorii. Înainte de demararea lucrărilor, în faza de proiectare, funcționarii din cadrul Direcției de Fonduri Europene din cadrul Primăriei fac împreuna cu arhitecții vizite la fiecare obiectiv.

Gradinita „Amicii“, la faza de dotare a salilor de curs

Scopul acestor vizite este de a evalua situația obiectivelor ce urmează a fi renovate. În aceste grupuri de lucru sunt cooptați toți directorii și administratorii unităților de învățământ care fac obiectul reabilitării. Acestora le sunt explicate condițiile din contactul de proiectare și se stabilesc amănunte conform normelor de rezistență, stabilitate, securitate la incendiu, educație, igienă și sănătate.

Printr-o astfel de procedură a trecut și imobilul unde funcționează Grădinița ”Amicii”.  

În prezent, lucrarea nu este recepționată și nici predată către beneficiar. Lucrările au ajuns la faza de dotare a sălilor de curs, a bucătăriei și a cabinetului medical cu mobilier nou și echipamentele tehnice necesare aducerii spațiilor la standardele din proiect.  

Gradinita „Amicii“, la faza de dotare a salilor de curs

Conducerea grădiniței ”Amicii” a cerut menținerea unor piese vechi de mobilier în bucătăria unității. Din aceasta cauză, alte piese de mobilier au fost relocate în alte spații.  

Arhitectul, prin dispozițiile dirigintelui de șantier, a modificat proiectul de arhitectură pentru a menține piesele de mobilier de bucătărie vechi și a integra aparatura Horeca nou achiziționata în spațiile existente.  

Cu privire la aparatura Horeca achiziționată în cadrul proiectului, conducerea grădiniței nu a avut obiecțiuni în faza de proiectare la care a participat. Menționăm că proiectul a fost demarat în anul 2019 și are valoarea de 6.057.289,73 lei, finanțare de la Uniunea Europeană prin programul POR. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212