REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
10.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Grădiniţa „Colibri” a marcat a 5-a aniversare. Directorul Bâlbă: „Punem foarte mult suflet în educaţia copiilor!”

Grădiniţa „Colibri” a marcat a 5-a aniversare. Directorul Bâlbă: „Punem foarte mult suflet în educaţia copiilor!”

Replica API 15 iunie 2015 | 00:10 1525

Inspectorul şcolar Irinela Nicolae: „N-am bănuit că vor ajunge la o astfel de performanţă”

Inspectorul şcolar Irinela Nicolae: „N-am bănuit că vor ajunge la o astfel de performanţă”

Personajele din desenele animate s-au adunat sâmbătă, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, în cadrul unui eveniment festiv organizat de Grădiniţa „Colibri”din Constanţa. Preşcolarii care activează în cadrul instituţiei de învăţământ au întruchipat pe Strumfi, Mickey, Tweety, Pinguini, Ursuleţi şi alte personaje din lumea poveştilor, pentru a marca cei cinci ani de existenţă a grădiniţei.

Olguţa Claudia Bâlbă şi Irinela Nicolae

Sala Mare a Casei de Cultură Constanţa s-a transformat, sâmbătă, într-un spaţiu al bucuriei, într-o lume minunată a poveştilor, în cadrul unui eveniment organizat de Grădiniţa „Colibri”. Unitatea a împlinit cinci ani de existenţă, iar reprezentanţii instituţiei de învăţământ şi-au dorit să marcheze evenimentul printr-o paradă festivă. Personajele principale au fost prichindeii, care au făcut un show de neuitat şi au dansat cu inocenţa specifică vârstei lor, în aplauzele insistente ale invitaţilor, părinţilor, dar şi ale directorului Claudia Bâlbă. . „Ne bucurăm că aniversăm cinci ani de funcţionare. Suntem o instituţie acreditată, ne mândrim cu multe grupe, cu copii foarte frumoşi. Avem creşă, grădiniţă, şcoală primară, unitatea găzduind aproximativ de 200 de copii care se bucură de serviciile noastre. Suntem mândri de evenimentul de astăzi, este pentru noi o împlinire şi faptul că am umplut sala Casei de Cultură este o emoţie deosebită“, a declarat, pentru „Replica“, Olguţa Claudia Bâlbă, managerul Grădiniţei „Colibri”. „Formăm nişte copii veseli, dezinvolţi, cu o imaginaţie şi creativitate stimulată din toate proiectele în care suntem implicaţi, ne vom strădui să ridicăm standardele, astfel încât toţi părinţii să fie foarte mulţumiţi de serviciile noastre“, a mai spus directorul. Grădiniţa „Colibri“, acreditată în urmă cu doi ani de Ministerul Educaţiei, are toate motivele să fie căutată de părinţi. „Suntem standardizaţi conform tuturor normelor. De ce ar trebui să ne caute părinţii? Pentru că punem foarte mult suflet în educaţia copiilor, suntem ca o familie şi pentru că suntem cei mai buni“, a conchis Bâlbă. La aniversarea celor cinci ani de existenţă au fost prezenţi şi reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa, martori la naşterea aceste instituţii. „Am fost martoră la naşterea acestei instituţii, atunci când şi-au luat primul aviz de încredere. În această perioadă, această instituţie, în mâinile doamnei director Claudia Bâlbă, s-a dezvoltat extraordinar de frumos. N-am bănuit că vor ajunge la o astfel de performanţă“, a spus inspectorul şcolar Irinela Nicolae. Trebuie precizat faptul că Grădiniţa „Colibri“ promovează acţiunile caritabile şi voluntariatul în scopuri umanitare, iar în acest sens i-a invitat la eveniment şi pe copiii din Centrul Medical de Zi Focus, care s-au bucurat, alături de cei prezenţi, de prestaţia prichindeilor de la „Colibri”.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272