REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.3° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

GRAŢIEREA A PICAT la procedura de urgenţă

GRAŢIEREA A PICAT la procedura de urgenţă

Replica API 2 februarie 2017 | 00:17 518

Senatul a respins, miercuri, procedura de urgenţă solicitată de Guvern pentru proiectele de lege privind graţierea.

Liderul grupului PSD din Senat, Şerban Nicolae, a propus ca, pentru cele două proiecte de lege iniţiate de Guvern, avizele comisiilor de specialitate să fie date până pe 14 februarie, urmând ca până pe 21 februarie Comisia juridică să se pronunţe prin raport.

"Calendarul pe care l-am propus şi care a fost însuşit de Biroul permanent este unul care răspunde cu celeritate necesităţilor de a legifera în chestiuni care ţin de o presiune venită de la deciziile CEDO şi, în acelaşi timp însă, excede solicitării Guvernului de procedură de urgenţă. De aceea, chiar dacă Guvernul bănuiesc că îşi menţine punctul de vedere, (...) grupul PSD vă propune să aprobaţi calendarul în sensul în care avizarea se face până pe 14 februarie - e vorba despre Comisia pentru constituţionalitate şi Comisia pentru drepturile omului, (...) urmând ca până la 21 februarie să dăm raportul pe fiecare dintre aceste proiecte legislative", a declarat Nicolae.

De asemenea, în timpul dezbaterilor din plen, vicepreşedintele PNL al Senatului, Laura Scântei, a solicitat senatorilor să nu aprobe procedura de urgenţă în cazul actelor normative privind graţierea.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce alegeri anticipate mai,voi sunteti intregi la cap.credeti ca tara are bani sa facem alegeri din doua in doua luni.Voi nu vedeti ca tot PSD iese,pentru ca are sustinatori.
1
2
Postarile pro psd sant facute de postaci platiti asa ca ignoratii...Vedeti ca si pe fb este la fel,cei ce comenteza pro Dragnea-psd nu au nimic pe pagina de fb.
1
1
se iau masuri pt cei ce incita prin minciuni , gen klaus iohannis , ACEST NEAMT ESTE OFTICAT CA NU ARE GUVERNUL SAU SI SE RAZBUNA PE ROMANIA .
1
5
esti mai prost decat am crezut...
3
2
Voi cei in minoritate care ati iesit in strada si produceti dezprdine si va doriti anarhie nu stiti de ce ati iesit. Va place ce se intampla violenta la care am fost martori o noapte de ce PENTRU CA UN PRESEDINTE NUMAI AI UNORA NU ADMITE DECAT GUVERNUL LUI
4
3
Muie jannes,coldea,si boschetarilor din strada.
6
8
Impotriva unui grup infractional de 2500 de umflati si cordaciuni cu dosare...
5
4
PSD are zilele numarate ca partid, iar guvernul rusinii Dragnea, care arunca justitia in haos sa isi scape ei dosul cel puturos si penal, se va duce in final unde ii e locul...la parnaie. Pentru ca de ce iti este frica, nu scapi. SI nu este nici legal, nici moral sa scape.
10
6
bai incultule sa ai parte de ciuma adevarata sa te saturi ca nu doar pensii si salarii vor sa faca ci multe, f. multe sant si in beneficiul tau dar judeci cu dosu, fara a gandi cate a facut guvernu ciolos si poate vei fi fericit de vor ajunge iar retardati la guvernare ori incultii PSR
5
11
Si uite asa va-ti mai luat odata taragot!Voi credeati ca pe astia ai intereseaza pensiile si salariile voastre mizerabile.Dupa cum vedeti ,nu,grija lor este sa-si scape banii si fundurile de puscarie.Pacalicilor!
16
8
suntem majority la vot , asa ca ,,,, muiutz , astia care doar comentati !
9
18
voi si jannes
11
15
o sa pice in seara asta toti golanii astia condusi de borfasii din puscarii. spargeti-le capetele si alegeri anticipate.
17
15
foarte bine! luati-o usor ca aveti majoritate si peste 2 saptamani
10
16

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212