REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Grav accident în Bucureşti. Un taxi a intrat într-un autobuz STB. Un mort și patru răniți

Grav accident în Bucureşti. Un taxi a intrat într-un autobuz STB. Un mort și patru răniți

Valentina CAMARA 20 noiembrie 2022 | 10:32 735

Accidentul din Capitală a fost consemnat în jurul orei 22:45, pe bulevardul Regina Maria. Un taxi în care se mai aflau, pe lângă șofer, alți patru pasageri, a intrat în coliziune cu un autobuz al STB.
Un mort și patru răniți, într-un grav accident produs în București. Un taxi a intrat într-un autobuz

Din informațiile oficiale oferite de Centrul InfoTrafic din cadrul Poliției Române, se pare că autoturismul ar fi intrat din plin în autobuz.

În urma coliziunii extrem de violente, cinci persoane, toate din taxi, au fost rănite, dintre care două erau, inițial, în stare gravă. Autoturismul taxi a fost cuprins de flăcări.

Autobuzul STB era gol la ora accidentului. Imediat, martorii din zonă au intervenit pentru a ajuta la evacuarea persoanelor din taximetru.

La faţa locului s-au deplasat şase echipaje SMURD, două autospeciale de stingere şi un echipaj de descarcerare.

Echipajele medicale au găsit trei persoane conștiente şi două inconștiente, pasageri în autoturism. Din nefericire, șoferul taxiului nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare, iar medicii au declarat decesul.

Ceilalți patru pasageri din taxi, răniți, au fost transportați la spital. Șoferul autobuzului nu a suferit vătămări corporale.

Cum s-a produs accidentul din Capitală

Conform datelor oferite de Poliția Română, din cercetările preliminare rezultă că șoferul taxiului ar fi pierdut control asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un autobuz din cadrul Societății de Transport București care circula din sensul opus.

”În urma accidentului de circulație a rezultat decesul conducătorului autoturismului taxi, după ce în ce prealabil s-au efectuat manevre de resuscitare și rănirea celor patru pasageri aflați în autoturism, care au fost transportați la spital pentru îngrijri medicale.

Se efectuează cercetarea la fața locului în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul de circulație”, precizează autoritățile.

În urma accidentului, traficul rutier a fost restricționat pe bd. Regina Maria, dinspre str. 11 Iunie către șos. Viilor, pe ambele sensuri de deplasare, potrivit fanatik.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102