REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.4° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Greșeala făcută de Cătălin Cherecheș în Germania care a dus la prinderea lui

Greșeala făcută de Cătălin Cherecheș în Germania care a dus la prinderea lui

Mariana MURAT 29 noiembrie 2023 | 12:35 4810

Primarul din Baia Mare Cătălin Cherecheș avea un act de identitate italian pe numele lui și peste 3000 de euro cash când a fost prins în Germania. Potrivit unor surse, ar fi fost localizat în momentul în care și-ar fi reactivat telefonul mobil cu două cartele noi.

Greseala facuta de Catalin Chereches in Germania care a dus la prinderea luiCătălin Cherecheș

Mașina condusă de mătușa persoanei urmărite era un Mercedes Benz C Klasse AMG cu număr de înmatriculare de Neu Ulm. Persoana condamnată a opus rezistență și a fost rănită ușor (lacerație la bărbie). Acesta avea următoarele sume de bani asupra sa: 3265 de euro, aprox. 150€ în forinți și aprox. 320 de euro echivalent în lei”, susțin sursele judiciare, conform stiripesurse.ro.

Cherecheș a opus rezistență în fața polițiștilor germani și apare cu sânge pe față

Primarul Cătălin Cherecheș a opus rezistență în momentul în care a fost prins de polițiștii de la Biroul de Criminalistică din Germania. Într-o fotografie obținută cu ajutorul surselor se observă cum edilul era zgâriat pe față.

 

Greseala facuta de Catalin Chereches in Germania care a dus la prinderea luiedilul zgâriat pe față

Reamintim faptul că primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a fost condamnat vineri, 24 noiembrie, prin decizie definitivă, la o pedeapsă de cinci ani de închisoare în dosarul de mită. Este aceeași sentință pronunțată în primă instanță. 

Cătălin Cherecheș a fost dat în urmărire internațională după ce a fugit din țară. El a ieșit din România cu un taxi, pe la Vama Petea. Una dintre camerele de supraveghere montate în vama Petea a surprins mașina cu care edilul din Baia Mare a plecat din România la ora 7:42. Foarte speriat și panicat. Așa a fost descris Cătălin Cherecheș de către taximetristul care l-a ajutat să fugă din Baia Mare. Primarul a urcat în grabă în mașină, având doar o borsetă. A scris pe parbriz Satu Mare și i-a făcut semn să plece. Șoferul cu care a plecat din Baia Mare, care îl cunoaște pe primar de 4-5 ani, a mai spus că edilul era foarte speriat și panicat.  Fuga lui a declanșat un cutremur în Poliție. Șase șefi din Poliția de Frontieră, Poliția Română și DIPI (serviciul secret al MAI) pleacă din funcții după scandalurile privind corupția din vămi și fuga primarului condamnat Cătălin Cherecheș.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
avea un telefon cu butoane....se vede in poze...:)
3
0
Nu cu sacosa ci cu sacul ,cate 500 euro in fiecare sac !Ce gogomanie sa ne fie vandute astfel de cifre .A fost prins cu banii sau nu ? Chestia cu masina si goana peste 200 m/h cat si opozitia la retinere s-a facut intentionat ptr. a fi judecat de aceste infractiuni in Germania .Acolo nu se joaca nimeni cu destinul oamenilor ,apropos de abuzurile in serviciu ,cum fac gainarii din romania .Bineinteles la ordin de sus
5
0
Gresheala pe care a facuto C Cherechesh este ca a considerat politzia din toata Europa la nivelul politziei Romane,dasta a si sarit la bataie,numai ca in Germania infractori nu au aceleashi drepturi ca in Romania,daca era umplut de sange de politzisti romani ca de aia germani aici propaganda hotzilor ar fi spus ca este un abuz al politiei romane.
16
1
Cu telefoanele deștepte android v am făcut ca la nufărul...
7
1
E facatura poza ptr pubicitate
3
9
A opus rezistenta, credea ca Germania este Romania.
22
2
Cat de p***t sa fi sa activezi acelasi telefon pe care il foloseai zi de zi. Imi dau seama ce primar p***t era .....
39
2
In politica totul se da pe spaga. Faceti flagrant la toti coruptii sa-i curatam. Multi au dat spagi degeaba si nu au mai recuperat banii.
27
2

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436