REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Greșeala prin care distrugem bateria telefonului mobil

Greșeala prin care distrugem bateria telefonului mobil

Victor ROTARU 10 noiembrie 2022 | 08:45 1010

Foarte mulți români fac anumite greșeli care îi lasă fără telefoane mult prea devreme. Aparatele se deteriorează, iar de multe ori vina este exclusivă a utilizatorilor, care pur și simplu nu știu cum să aibă grijă de telefonul lor. Vezi în rândurile de mai jos ce trebuie să faci pentru a te bucura de telefonul tău cât mai mult timp.

Telefoanele mobile sunt din ce în ce mai scumpe, așa că românii trebuie să știe cum să aibă grijă de ele, pentru a se bucura de beneficiile lor pe o perioadă cât mai îndelungată. Încărcarea telefonului este foarte importantă, însă nu sunt mulți oameni care știu exact cum se face aceasta, astfel încât să nu se deterioreze înainte de vreme bateria telefonului. Iată ce trebuie să faci!

„Aplicaţiile care rulează în background reprezintă unul dintre motive. Spre exemplu, dacă ai un Samsung, acolo ai un modul sau o aplicaţie integrată care îţi arată ce aplicaţie îţi consumă cel mai mult din baterie. Ar fi bine să opreşti aplicaţiile din background şi mai ales datele în background. Dacă nu ai nevoie de date în background, e bine să le oprim. Ele oricum vor funcţiona, spre exemplu dacă primeşti notificări pe WhatsApp, ele se vor activa automat.

Cum încărcăm corect telefonul

Protejează-ţi smartphone-ul de căldură. Bateria nu numai că se va descărca rapid, ci şi se va deteriora. Nu îl încărcaţi şi nu îl descărcaţi în totalitate. De la 20% la 40% minim descărcat până la 80-85% maxim încărcat. Încărcarea rapidă nu este bună pentru baterii.

Atunci când nu aveţi nevoie de încărcare rapidă, nu vă grăbiţi, dezactivaţi acel mod de încărcare supercharge şi încărcaţi telefonul normal. Per total, bateria îşi poate creşte rezistenţa cu 50%”, a explicat Laurenţiu Matache, realizator 24 IT, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218