REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
15.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Greva transportatorilor a fost SUSPENDATĂ

Greva transportatorilor a fost SUSPENDATĂ

Replica API 11 octombrie 2018 | 00:06 730

Potrivit ultimelor informații, greva transportatorilor a fost suspendată, iar activitatea a fost reluată începând cu ora 14.00.

Ministrul Lucian Șova urmează să facă declarații.

Vom reveni

Amintim că transportatorii de persoane au anunțat că vor înceta efectuarea curselor regulate între judeţe şi în interiorul acestora începând de joi, la ora 12:00, dacă proiectul de Ordin al ministrului Transporturilor pentru modificarea şi completarea Normelor metodologice privind aplicarea prevederilor referitoare la organizarea şi efectuarea transporturilor rutiere nu va fi retras.

"Toate firmele de transport din judeţul Constanţa vor intra în grevă de la ora 12. Aşteptăm să treacă termenul legal de când am depus hârtia pentru grevă. Dacă până la ora 12.00 (joi, 11 octombrie - a.c.), Guvernul nu renunţă la proiectul de ordonanţă privind liberalizarea transporturilor inter şi intrajudeţene, declanşăm greva", a spus un transportator constănţean, membru FORT.

De precizat că în autocarele JTA (ruta Năvodari - Constanţa) au fost lipite, încă de miercuri dimineaţa, afişe prin care era anunţat protestul, respectiv faptul că de joi nu vor mai circula! Acelaşi lucru l-a anunţat şi un transportator din Mangalia.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cui ii place concurenta,mai ales dupa ce ani de zile ai fost singur pe traseu si ai facut ce ai vrut?Si vad ca nimeni nu spune ca de ani si ani s-au transportat pasageri in masini de marfa modificate.
0
0
Stimate Cineva 19.18, daca este adevarat ce spui, atunci acei soferi, pe langa faptul ca nu respecta legea privitoare la programul de lucru si odihna, devin pericol public, ei netransportand nisip sau cartofi, ci oameni.
1
0
Trompete!Ori o faci, ori nu!
1
0
Soferul nu se trezeste pentru mine sau pentru tine,soferul nu se urca la volan pt ca se gandeste la oamenii care depind de el se urca pentru bani
1
0
Cei mai buni sunteti la facut rau,mai ales sa stai in pat cu telefonul in.mana si sa comentezi,v ati gandit vreodata ca soferii aia care ii tot criticatii au si ei familii,au copii de 2,3, etc ani pe care ii vad doar cand dorm ,v ati gandit ca un sofer se trezeste la 5 si mai ajunge acasa la 24:00,ca sa va duca pe voi la munca,scoala sau plimbare,v ati gandit ca soferii baga cate 20 de xile.la rand ca sa poata sa si intretina familile,si soferii aia care tot ii injurati tot in romanaia traiesc,tot in saracie,nu spun ca nu sunt si nesimtiti de soferi,dar nu mai generalizati,fratilor facetile da
7
0
Autobuze ITC ITC ITC
2
1
Mars ma cu cascarabetele voastre, nu aveti voi coaie de greva ca foamea este mare si cine stie pe cine enervati sa va fute o greva definitiva, sa ziceti mersi ca sunteti lasati sa circulati
4
2
Se puneau rau cu popi . Va dati seama de pierderi materiale avea sa fie de ambele parti . Transportatori si popimea .
1
0
de ce greva? Contracte de delegare a serviciilor de transport ioc tarife stabilite ajustate modificate de CJC.....ioc.....De zeci de ani fac tot ceea ce doreste muschiul lor.... in plus au si exclusivitate pe traseu si niciun deranj din partea autoritatilor judetene care le au "delegat" serviciul..ANRSC....care reglementeaza si controleaza nu face absolut nimic in domeniu...tot de zeci de ani...unde mai pui ca daca ai cumva indrazneala sa ii spui unui"transportator" respecta programul de transport si dupa si in satul x din comuna y de pe traseu..n ai sa vezi..mergi pe jos neicusorule
1
0
Pfff ...nazisti ar fi invidiosi , pe conditiile , in care se circula cu microbuze sau autocare. Aia au fost condamnati , pentru conditiile , in care transportau detinuti in lagare . Noi o facem singuri . Poza de sus , spune multe , dar si experientele zilnice , din comuna Constanta .
1
0
Monopol pe constanta mangalia vezi metropolitan sa se liberalizeze sa nu mai faca cum vor ei...
3
0
liberalizarea traseelor ca si in Europa asa este normal . Transportatorii nostrii vor preturi la bilete ca in UE dar calitatea si conditiile de transport ca i Somalia .Gata sa dus smekeria cu trasee luate pe spaga . exemplu cu trenul de la ct la bucureti faci 2 ore si 20 min si conditii decente nu mai este ca inainte deci se poate . cu firmele de autocare 3 ore jumatate scaune rupte soferi care vb la telefon si inpertinenti .
7
0
acum astept sa vad daca sunt verificati daca suplimenteaza masinile ca sa nu ia oameni in picioare si daca dau bilete, se aude ANAF? Parca asa se spunea ca daca nu primesti bon poti lua gratis produsul respectiv, de ce nu este pus afisul asta si in autobuze si microbuze
12
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272