REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° ConstanÈ›a Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
15.4° ConstanÈ›a Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Grindeanu: Recepţia podului peste Dunăre de la Brăila se va face după remedierea neconformităţilor sale

Grindeanu: Recepţia podului peste Dunăre de la Brăila se va face după remedierea neconformităţilor sale

Victor ROTARU 17 aprilie 2024 | 00:00 258

Recepţia podului peste Dunăre de la Brăila se va face după remedierea neconformităţilor sale de către cei care au realizat lucrarea, a anunţat ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu.

Grindeanu: Receptia podului peste Dunare de la Braila se va face dupa remedierea neconformitatilor saleSorin Grindeanu

"Colegii mei de la CNAIR în urmă cu cred că o săptămână au terminat evaluarea lucrărilor de la pod. Există neconformităţi pe care cei care au realizat această lucrare trebuie să le îndrepte (...), după care vom trece la recepÅ£ia acestei lucrări. Până când aceste neconformităţi nu sunt înlăturate (...), nu vom face recepÅ£ia. (...) Am transmis acest lucru nu doar conducerii locale a acestei multinaÅ£ionale, ci ÅŸi conducerii lor centrale, de la Roma", a spus Sorin Grindeanu, întrebat de jurnaliÅŸti despre recepÅ£ia podului peste Dunăre de la Brăila, luni, într-o conferinţă de presă.

Ministrul Grindeanu a atras atenÅ£ia că acesta este "parcursul normal" ÅŸi că nu intenÅ£ionează să intre "într-un soi de semi-ÅŸantaj", precizând că lucrarea a fost finalizată pe partea de pe Jijila, de pe malul tulcean al Dunării.

"În acest moment e un soi de semi-ÅŸantaj din acesta în care, domnule, nu vă dăm în circulaÅ£ie (...) până nu ne recepÅ£ionaÅ£i ÅŸi podul. (...) Colegii mei nu pot să recepÅ£ioneze o lucrare atâta timp cât există bucăţi neconforme. (...) ÎnÅ£eleg că au început să îndepărteze aceste neconformităţi", a adăugat Sorin Grindeanu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dupa ce se va construi alt pod, in zona stabila?
0
0
După ce vei dispare tu, lucrurile se vor misca
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272