REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
18.1° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Grindeanu: Ziua de luni ne-a arătat că PSD nu are majoritatea necesară pentru a dărâma Guvernul

Grindeanu: Ziua de luni ne-a arătat că PSD nu are majoritatea necesară pentru a dărâma Guvernul

Replica API 2 septembrie 2020 | 00:00 1149

Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu a declarat marţi că ziua de luni, când nu a putut fi dezbătută şi votată moţiunea de cenzură din cauza lipsei de cvorum, arată că social-democraţii nu au majoritatea necesară în Parlament "pentru a dărâma Guvernul".

Sorin Grindeanu

Întrebat, la Palatul Parlamentului, cum ar defini ziua de luni, când moţiunea de cenzură nu a putut fi dezbătută, Grindeanu a spus: "E o clarificare. În acest moment, după ce ce aţi văzut ieri, în Parlament, lipsa de cvorum, este clar că PNL, USR, UDMR, PMP sunt la putere. Cei care au vrut să treacă această moţiune au fost în sală. Deci PSD, în acest moment, din punctul meu de vedere, prin votul de ieri, arată un lucru, că nu are majoritatea necesară pentru a dărâma Guvernul. E o clarificare, pentru că tot am auzit că în Parlament există majoritate. Iată că nu a existat".

El a adăugat că rostul moţiunii de cenzură a fost "să îndrepte lucrurile greşite pe care le face Guvernul Orban".

Întrebat dacă parlamentarii PSD care au lipsit luni de la şedinţa de plen comun ar trebui să fie excluşi din partid, Grindeanu a spus că trebuie se ţină cont de "ce spun organizaţiile locale".

"În al doilea rând, eu cred că prin acţiunile lor s-au cam autoexclus", a adăugat Grindeanu, scrie Agerpres.

El a susţinut că este de acord să fie analizate cazurile colegilor săi care au lipsit din cauza unor situaţii legate de COVID-19.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu trebuie sa ne spui noua, constantenilor, ca ati ajuns pe farash pe bun merit. Noi traim in orasul unde primar e Fagadau al vostru. restul sunt detalii. Sunteti la vale. Va mai voteaza doar fosilele comuniste si distrusii.
2
0
Grindene,ai fata de jigodie!Nu-mi placi!Vad ca iar il ocolesti cu grija pe Ponta!Din cauza numirii lui la Guvern,te-a trimis Dragnea la plimbare!Si iti reamintesc ca prima varianta de prim-ministru inaintea ta a fost Sevil!
2
0
Aveam o parere buna despre acest personaj. Din pacate, n-am inselat! Sa incadreaza perfect in descrierea psd-istilor...lacomi, manipulanti si inconstienti. Ieri il pupau pe Dragnea, pe urma il scuipau....Se lupta numai pentru ciolan! Face-ti ceva si pentru prostii care v-au votat! Asa se bucura si ei si voi putetu fura incontinuare! De ce nu va duca capul, tampitilor! E groaznic ce se intampla in tara asta! Prea multe lepre ajung sus si cred ca li se cuvine!
4
0
v-ati convins de incompetenta care domneste in acest partid,lupta pentru ciolan, dorinta de a accede iar la bani pentru pomeni electorale-pentru amantii si amantele voastre?- grindeanu tu esti convins suta la suta ca demersul vostru a fost corect cu scop de ajutor pentru popor si nu pentru voi?- te intreb , daca esti sincer si cinstit cu tine insuti-poti raspunde- salariu lunar de un individ in Romania, tara in care ffff multi traiesc sub limita supravietuirii, sa incasezi fabuloasa suma de aproape 50000 lei lunar?- dar sincer- pe mine , aceste salarii astronomice, ma inspaimanta-pe tine nu
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108