REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

GROPILE din ASFALT, VESTITORII primăverii la MANGALIA

GROPILE din ASFALT, VESTITORII primăverii la MANGALIA

Replica API 3 martie 2021 | 13:54 2430

În Mangalia, după zăpadă și îngheț, nu au răsărit ghioceii care ar fi fost pe placul mangalioților, ci adevărate cratere, gata să înghită roțile mașinilor. Nu că ar fi avut partea de șosele ca în palmă până la acest moment, dar odată cu trecerea sezonului rece, stratul de asfalt pare că s-a topit și au apărut ,,așteptații” vestitori ai primăverii. Cetățenii s-au săturat până peste cap de situațiile acestea și speră ca acesta să fie ultimul mandat a lui Cristian Radu.

Vestitorii primăverii au apărut și pe străzile din Mangalia. Locuitorii au de suferit de pe urma acestor gropi și drept urmare, un bărbat și-a avariat janta, dar și anvelopa mașinii. Nemulțumiți de situație, aceștia cer administrației să ia măsuri urgente pentru remedierea problemei. Problema enunțată anterior este prezentă pe strada Rozelor. De astfel de probleme se plâng și oamenii ce locuiesc pe strada Dobrogea 1, aceștia fiind nevoiți să facă slalom printre gropi. Locuitorii sunt siderați că primarul nu dorește să ia act de problemele adevărate cu care se confruntă urbea.

,,Îl doare la bască de problemele cu care ne confruntăm”

,,Cel mai rău primar pe care l-a avut Mangalia! Și nu mă refer doar la groapa asta. A furat cât a putut, a luat alegerile pe 'ochi frumoși' să nu zic altfel și îl doare la bască de problemele cu care ne confruntăm noi. Referitor la postare, s-a ajuns să te ferești de una și să dai în cealaltă.(...) Ce mi-aș dori să trăiască și el din salariu minim pe economie și să muncească cât muncim noi. Presimt că o să mai 'câștige' încă un mandat... Sper să nu, că ne-am cam săturat de Răducu.” transmit cetățenii.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
l-ati votat mancati-i rahatul acum.Postati si pe whatsapp sa vada toata lumea ce gusturi are electoratul mangalian
0
0
Nu mai comentati,iesiti toti din case si sa oprim JAFUL din padurile de pe Litoral si pe acest INFRACTOR de primar sa-i interzicem sa mai intre in primarie cu tot cu gasca lui din C-ta.
2
0
La constanta e si mai rau daca nu sunt gropile sunt capacele de canal care te obliga sa intri in ele sau pr contrasens
1
0
Calitatea materialelor folosite este foarte proasta. Mai mult ca sigur nu se respecta retetele pentru asfalturi. Primarul,fara niste consilieri alesi pe criterii de competenta,nu cele politice,nu are cum sa fie specialist in toate,ca asa ar fi nu primar,ci geniu universal. Cand semnezi pentru receptia a ceva la care nu te pricepi cu adevarat si ai doar o spoiala de cunostinte,te astepti la tepe mari.
4
0
Ceferistii stau langa calea ferata! Nu ai de ce sa te miri, dintr.o natie de ceferisti se gasesc cativa isteti. Altfel muie si la gara la piticul vagabond cu pantofi de mort proaspat ales la pashalicul tiganilor. Mangalistan aceasta mica indie isi merita soarta. Muie radu cacat cristian!
6
0
Ba iesti prost? Ceai facut Bobita? Sti ce zic?
3
0
lasati gropile dn asfalt.vedeti defrisarile masive si distrugerea statiunilor venus,cap aurora,jupiter..linga scoicaneptun.copacii frumosi au fost taiati barbar de prostii de la polux si primaria mangalia.ba securistilor,nu mai defrisati padurea comorova,cine este prost sa stea linga calea ferata ba?
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920