REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
13.3° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Guess Who a fost confirmat pozitiv cu virusul COVID-19

Guess Who a fost confirmat pozitiv cu virusul COVID-19

Replica API 16 iulie 2022 | 00:00 1356

Guess Who este unul dintre cei mai îndrăgiți și apreciați artiști de la noi din țară. De această dată, cântărețul a făcut un anunț trist pe rețelele de socializare și le-a mărturisit fanilor săi că a fost nevoit să anuleze concertul deoarece a fost infectat cu coronavirus. Artistul a mărturisit că evenimentul va fi reprogramat atunci când starea lui de sănătate va fi una bună.

Cazurile cresc după o zi pe alta, iar mai multe vedete de la noi din țară au fost infectate cu coronavirus. Guess Who a dezvăluit că a fost testat pozitiv cu COVID-19 și că a fost nevoie să-și anuleze concertele.

Guess Who a fost confirmat pozitiv cu COVID-19

Guess Who își fanii la curent cu toate momentele din viața lui, iar de această dată și-a anunțat urmăritorii din mediul online că a fost nevoit să-și amâne concertul deoarece a fost confirmat pozitiv cu coronavirus. Artistul a dezvăluit că evenimentul va fi reprogramat atunci când starea lui de sănătate va fi una mai bună.

''Din păcate suntem nevoiți să amânăm concertul din această seară deoarece am fost confirmat pozitiv cu Sars-Cov2. Echipa mea împreună cu management-ul locației vor găsi o nouă dată pe care o voi anunța ulterior. Îmi pare rău, promit să ne revedem cât de curând!'', a declarat Guess Who.

Alte vedete care au fost confirmate cu COVID-19

Virusul nimicitor nu iartă pe nimeni, iar mai multe vedete de la noi din țară au fost infectate de-a lungul timpului cu coronavirus. Cea care a fost infectată pentru a doua oară cu COVID-19 nu este nimeni alta decât Simona Gherghe. Vedeta a fost nevoită să se izoleze în casă și să stea departe de copiii ei care se aflau la bunici.

”Am COVID. După patru luni, m-am îmbolnăvit din nou. Habar n-am de unde, cum, cert e că sunt în izolare până joi. Pare o formă mai ușoară, sunt mult mai bine ca data trecută și sper să rămână așa. Mi-e foarte dor de copii, au rămas la bunici, la țară, scrie spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Chiar ca e infectioasa varianta asta, o iau si piticii de gradina...
0
0
de unde scoateti prstii astia?auzi,apreciat.de cine?
0
0
Cine e asta?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272